Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Neos alakatteen halkeamien aiheuttamat ongelmat

Aloittaja Tunnus:, 18.01.21 - klo:14:52

« edellinen - seuraava »

Tunnus:

Tuo on aivan totta, hyvissä käytetyissä, joita on harvassa suhteessa tarjontaan, pitäisi lyödä kauppa kiinni heti, ennenkuin menee sivu suun. Kauppahan on ajankohtainen vasta keväällä, yritän olla ajoissa kartoittamassa vaihtoehtoja joita voisi olla vaikkapa Neos ja Vision, ja miksei joku muukin jos sattuu hyvin pidetty kohtuurahaan poislukien kiinalaiset.
Hyvää, kaupankäyntiä ajatellen, on se että tässä on ympärillä miljoonan ihmisen talousalue, josta jollain aikataululla jonkinmoisen ritsan luulisi löytyvän, saas nähdä. Ja voihan tuollaisen ajaa kauempaakin himaan tarvittaessa, jos vain keliä riittää, ja kuvat ja puheet saattaisi pitää paikkansa.
Tänään kartoittelen tuota iltasella, noillakin ajetaan pitkään, kaksi kipaletta 40 tkm ja yksi 30 tkm ajettuna ollut lähiaikoina kaupan. Kiksin puute tossa on miinus mun näkemykselläni: https://www.nettimoto.com/honda/vision/2614192
Toistaiseksi siis mietiskellään, jutellaan ja toivotaan ajokelejä, eiköhän se siitä synny, jossei muuta niin keskosena  ;D 8)

viisnelonen

Kait olet huomannut että Honda vision on listattuna  ilmoituksissa myös NSC mallinimellä.
https://www.nettimoto.com/honda/nsc/skootteri
taisin lukea rivien välitkin..

Burgman650 ja Satelis 250

Tunnus: