Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Hätävilkut aina päällä

Aloittaja uusimopomies, 23.07.19 - klo:09:56

« edellinen - seuraava »

uusimopomies

Sellasen huomasin että hätävilkut on aina päällä enkä saa niitä kytkettyä pois päältä. Eikä lähde käyntiin. Entinen omistaja oli laittanut varashälyttimen jonka merkkivalo vilkkuu säännöllisin väliajoin. Kun tönäsee ajokkia niin hätävalot alkaa vilkkuu.  Ajattelin että onko tämä varashälytin jotenkin kytketty virtalukkoon niin että ei starttaa kun napista painaa ja samaan aikaan hätävilkut räpsyy.

Coastside

Siis tarvike varashälytin? Minkä merkkinen? Se löytyy kytkettynä johtoihin, erityisesti vilkun johtoihin.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

mao

Huono akku aiheuttaa kaikenlaista ongelmaa. Tarkista kuitenkin ennen akun ostoa, maadoitukset, onko kunnossa.

mopotinx3

Varmaankin varashälytin on päällä.  Ei tuosta selviä muuten kuin hankkimalla kyseisen hälyttimen käyttöohjeen, jossa kytkentäkaava.
Jos googlaaminen ja hälyttimen korjaaminen ei huvita, voi hälyttimen purkaa pois ja korjata skootterin perinteisesti kipinän metsästyksellä ja bensan saannin tarkistamisella. Kun kerrot laitteen mallin ja merkin Googlelle, esim Baotian QT----, niin voi tarkistaa myös ulkomaiset skootteriyhteisöjen sivustot.
Aprilia Sportcity One 50 4t

uusimopomies

Siinä tosiaan oli varashälytin päällä...se oli jotenkin mennyt päälle vaikka en ole sitä käyttänyt pariin kesään.  Onneksi löytyi hälyttimen kaukosäädin ja siinä vielä paristo oli hyvä.. joten tämä oli helppo korjaus..nyt taas pelittää.