Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Honda FJS600 Silverwing - Uusi kaasuiskari penkin ylhäällä pitämiseksi

Aloittaja HiTec, 09.08.19 - klo:09:25

« edellinen - seuraava »

HiTec

Ei ole todellakaan mikään paha rasti uusia tuota kaasuiskaria, vaan iskarin itsensä hinta on hieman suolainen. Löytyi sitten eBay tuollainen sopivan hintainen n. 15;- versio, joten nykersinpä sitten tuon sinne ja hyvin pelaa :)

Eli iskari löytyy täältä: https://www.ebay.com/itm/131637311654 ja toimituskin oli tällä kertaa todella nopea.
Tuon iskarin sylinterinpuoleinen silmukka on sopiva ihan sellaisenaan, männän puoleisen joutuu poraamaan 6.5mm terällä hiukka suuremmaksi.
Skodessa irroitin ensin sen penkin puoleisen pään, sokka irti ja vanhan iskarin yläpää pujotettiin tapistaan pois. Tuossa on myös pieni holkki ja se tulee mukana.
Nyt jakkaraa sai hieman enempi auki ja vastaavasti skoden puoleisen pään kimppuun, sokka sieltäkin irti ja hieman suojamuovia taittaen pujotellaan sekin holkkeineen pois tapistaan.
Ja näin meillä on wanha iskari irti.
No uusi vastaavasti skoden puoleinen pää ensin, iskarin mäntä-pään silmukka tappiin, sovitteeksi lisäsin vielä mutterin ennen tuota sokkaa ja näin se iskarin silmukka asettui nätisti tapin juureen paikalleen.
Ja seuraavaksi se jakkaran puoleinen pää, iskarin sylinteri-pään silmukka tappiin, sovitteeksi tuohonkin mutteri ja sokka sinnekin takaisin paikalleen.
Ja näin meillä on uusi iskari paikallaan.

Hommassa ei siis tarvittu mitään työkaluja lainkaan, sokkien irrottelussa toki kapeakärkiset nokkapihdit voisi olla ihan handyt, mutta menee se vaikka puuruuvilla tms. jonka voi pujottaa siihen sokan silmukkaan ja sillä nyppästä. Nyt uudella iskarilla kun avaimesta kääntää, ei jakkaraa tartte kuin hiukan raottaa kun jo iskari pukkaa istuimen pystyyn ja pitää sen ylhäällä = tavaratilassa asioinnin mukavuus nousi tällä aika edullisella fixauksella aivan uusiin sfääreihin :)
Suzuki GSF1250SA GT ABS -08