Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) > Alle 250cc skootterit

Jammun satapiikki ruiskuminarelli testissä

(1/4) > >>

mopotinx3:
Kävin tänään kokeilemassa tätä kevaripiikkiä. Koin positiiivisen yllätyksen, kelasi mittariin 110km/t viidentoista hepan voimalla. Jätän mallin mainitsematta, kun näkyvät olevan huippuharvinaisia, olen varmaankin ainoa omistaja Pohjanmaalla.  Ajoltaan tämä on vähän Kymco Peoplen tapainen.  Harvinaisessa mallissa on huonot puolensa, ilmaista korjauskirjaa ei tunnu löytyvän. Tietenkin on ajonesto ja ruisku, mutta toivottavasti kestää.  Tontun annoin ja Peto-Aprilian. Kymco Super8 125sia olisi saanut kaksi samalla hinnalla, mutta sehän on viritetty mopo.  Aika painava Möhkö tämä on.  Ajonestoavaimia on vain 1 kpl, kalliiksi tulee varmaan sen kopionti. Alla on tosi hyvät 2007-vuosimallin renkaat. ;)  Uskallan suositella tätä muillekin, plexi on erittäin korkea ja suojaa hyvin. Takaboksissa oli jopa suojapeite valmiiksi ostettuna. Painoa on, mutta ei voi valittaa. Kevytmetallirunko olisi varmaankin nostanut hinnan pilviin.

viisnelonen:
Onko se tämä..  https://www.yamaha-center.fi/2017-delight125-drmk-d-elight.html

On kyllä edullinen, varsinkin jos on verollinen hinta.

mopotinx3:
Tuo näkyy olevan pienillä pyörillä ja heikompi tehoinenkin. X-max käyttää samaa moottoria.  Pitää olla suurimmat sallitut tehot, jotta satapiikillä on mukava ajella.
Olisin saanut tuplavälirahan maksamalla 250-kuutioisen, mutta meikäläisen ajokilometreillä se olisi ollut turhaa rahan haaskausta. Vaihtoehtona tälle oli CB Sevenfifty, mutta halusin pyörän, jota ajaessa ei tarvitse koko ajan nostaa kättä, kun kohtaa toisen mopoilijan. Nettimotossa on muitakin 16 tuuman etupyörällä varustettuja skoottereita.  Isot pyörät tuo moottoripyörämäisen ajotuntuman.

viisnelonen:
? eli sun ostos onkin sitte piikkienduro , vai ??

mopotinx3:
Tää käyttää Minarelli VP125 moottoria, näkyy olevan oikeat kuulalaakeritkin kampiakselissa, se povaa pitkää ikää.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta