Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) > Yleiset tekniset ongelmat, niiden korjaus ja vinkit

äänenvaimentimen ja pakoputken välinen tiiviste

(1/2) > >>

kestosippi:
Mitä tuossa äänenvaimentimen ja etuputken välissä kuuluisi olla?
Pösössä oli semmosta mustaa kuitumaista ainetta ja se oli liukunut sieltä välistä poies. Liitos rupesi siis vuotamaan ja piti aika kovaa ääntäkin ajossa.
Sain sen kuitujutun takaisin mutta se oli aika haperoa kamaa. Googlella en saanut selvää enkä ainakaan sopivaa "holkkia" löytänyt kokoa 38/44 mm. Eli se etuputken pää olis 38mm ja äänenvaimentimen levitetty putkenpää on noin 44mm ja siinä on pulttikiristeinen panta päällä.

anttisku:
Ilmeisesti isommasta pösöstä kyse. Piaggion osa: PI874946 on juuri noilla mitoilla ja pituusmitta lisäksi 28 mm.

kestosippi:
Oman kylän Storm Motorsilta löytyi tollanen holkki mutta oli ulkomitaltaan 44,5mm. Enpä uskonut sen olevan niin tarkkkaa mutta se ei mahtunut äänenvaimentimen levitettyyn putkeen.
No hioin siitä sen puoli milliä poies niin johan mahtui ja hyvä tuli. Satelikseen pitää siis olla tarkalleen 38,0 x 44,0 niin käy heittämällä se.

Mutta eikö tuota luulisi saavan tiiviiksi jollakin korvaavalla konstilla jos tuota holkkia ei ole tai jos se on murentunut tohjoksi?

Partanen:
Amerikkalaiset laittoivat kupariholkkeja tiivisteen tilalle joskus. Sillä seurauksella, että alkukäyrä halkesi, tai repi pinnapultit poikki sylinterinkannesta. Suuri voima sillä lämpölaajenemisella.

Sepi6:
Oliskos joku ton näkönen harpäkeRotax Max Evo Gasket Ring For Exhaust Manifold

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta