Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) > Yleiset tekniset ongelmat, niiden korjaus ja vinkit

Kierteenkorjaus

(1/1)

viisnelonen:
Kierteenkorjaus..  Onko kellään kokemuksia  Time-Sert kierteenkorjaus menetelmästä ?
Suomessa Wurth:n markkinoima eli hintaa varmaankin on niin paljon ettei ihan mitä vaan jenkoja kannata sillä korjata.
Esim syt.tulpan tai öljypropun, kuten mun skodussa, kierteiden korjaus saattaa tulla hinnankin puolesta kysymykseen.
Helicoil on kyllä ennestään ihan tuttu ja tunnettu.
http://media.wuerth.com/stmedia/shop/catalogpages/LANG_fi/1969731.pdf
https://urly.fi/1n8R

Edit: taitaa olla niin arvokkaita palikoita ettei ole kukaan muukaan foorumilainen niistä kokemusta kerännyt

Coastside:
Helicoil on jousi ja time-sert on putki. Siinä on paremmat työkalutkin, väittävät. Esimerkiksi saada kierre suoraan, ei ole itsestään selvää. Putki lukkiutuu paremmin paikoilleen. Kilpailijan tulo voi laskea hintojakin.

Tuohon suoraan kohdistamiseen olisi hyvä olla ohjuri jonka saa toisen pultin alle kiinni. Kun siinä kiinnityspäässä on hahlo, on kohdistus helppoa. Kun reikävälin mittaa niin penkkikoneella reijät kohdistaa hyvin. Valuna sama on helppo sarjana tehdä eri mittaisina.

pera8x:
on kokemusta kummastakin. tuosta wurthin kierreinsertistä, että tuosta helicoilista. tai ei se helicoili ollut, vaan joku muu vastaava. ehkä v-coil. en nyt jaksa muistaa, mutta samalla tavalla toimiva, jousen mallinen kierreinsertti.

nuo toimivat paremmin eri sovelluksiin. esim. kierre pit muuttaa. ei vain korjata, vaan muuttaa eri nousulle, niin tuo wurthin setti toimi paremmin. jotenkin sen laskeskelin ja mittailin, että toimii paremmin, kun tuo helicoili tyyppinen ratkasu. ja se todellakin toimi hyvin.

nuo helicoilit toimii paremmin sillon, kun jenka on korkannut ja se tarttee vaan saada korjattua. siinä ne on ehdottomasti parhaita ja nopeimpia ja helmpompiakin! tosi hyvä, nopee ja simppeli juttu kierteiden korjaamiseen. varmasti löytyy sytytystulpallekin jenkoja.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta