Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Peugeot

SF3 hyytyy lämpimänä

(1/5) > >>

Scooteristi:
Hei. Nyt on vähän ikävämpi tapaus, kun myin tuon meidän entisen SF3:n eri paikkakunnalle, ja siinä ilmeni heti tällainen ongelma, eli ettei jaksa lämpimänä kunnolla kiihtyä 30:n jälkeen. Kun se siitä hitaasti saavuttaa tuollaisen noin 38, niin sitten kiihtyy hyvin sinne taas 55:een. Kylmänä kiihtyy tosi hyvin, ja kulkee noin 57.

Tässä mopossa oli aiemmin ongelma, ettei se meinannut lämpimänä kiihtyä millään edes 35:een, ja silloin vaihdettiin mm. sylinteri sekä variaattorin hihna. Toki myös sytytystulppa vaihdettiin heti aluksi ja kokeiltiin putsata kaasari, tutkia sähköryypyn toiminta jne. Tämän jälkeen vielä kokeiltiin uutta puolaa, mutta mikään ei tuntunut auttavan, joten suolistin pakoputken ja otin katin pois. Sitten mopo tuntui taas toimivan sen pari sataa kilometriä mitä poika sillä ajoi. Vielä juuri päivää ennen myyntiä ajettiin toisen pojan kanssa 2 päällä käsittelykokeeseen noin 5km, ja sen jälkeen takaisin, eikä tuolloin mopon käytöksessä ollut mitään heikkoa. Heti seuraavana päivänä mopo meni eri paikkakunnalle, ja tämä hyytyminen oli alkanut samantien  :(

Eli mitäpä raati sanoo, että mistä tuota vikaa kannattais hakea? Olisko kuitenkin niin että se sähköryyppy on kaiken takana, mutta miten se sitten tuon hyytymisvaiheen jälkeen alkaa taas kiihtymään about normaalisti?

Coastside:
Onko kiekkamittaria? Nähdä millä kierroksilla se oikkuaa.

Scooteristi:
Pari huonoa videota se poika laittoi, eli kun normaalisti kierrokset pysyy kiihdytyksessä noin 6000 paikkeilla, niin tuossa hyytyneessä pätkässä ne oli noin 4500-5500.

Coastside:
Variaattorin kunto pitää tutkia.

Scooteristi:
No sitä itekki ensin meinasin, että jos se jää jumiin ku ajaa täysillä, mutta miten se olis näin yhtäkkiä alkanut jumimaan? Meki kuitenki pojan kans ajettiin sillon kaks päällä 50km/h, eikä se siinä jumittanu, mutta tämä uus omistaja oli kuulemma kokeillut ajaa sen lämpimäksi niin, ettei aja yli 50, ja silti oli alkanut tämä hyytyminen   :-\

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta