Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Kymco

Super 8 4T kysymyksiä ja pohdintaa

<< < (3/4) > >>

Carlos67:
Moro
Nostetaas vanhaa ketjua. Hommasin sitten minäkin keski-ikänen äijä tollasen super8 rassattavaksi ja mopossa on nyt 80cc sylinterisarja, 19mm kasari,rajottamaton cdi,suora holkki 9g rullat. No rakkine pelaa muuten ihan moitteettomasti mut huippuja vaan puuttuu,kulkee sen 65 mittarinopeutta ylä ja alamäkeen ja huutaa kun pistetty sika. Kysymys kuuluukin että saako tohon harvempaa perävälitystä mistään, kinkin välitys ei kuulemma käy? Entä käviskö siihen piikin välitys? Ei sillä että sen nyt paljon kovempaa tarvis kulkeekkaan mut mukavampi se olis ajella pienemmillä kierroksilla ja vois olla että konekkaan ei heti mossahtais.

mopotinx3:
Kuulostaa hieman remmiongelmalta. Kannattaa vetää tussilla tai spraymaalilla merkit lautasiin niin näkee minne remmi nousee.  Omassa Kymco Peoplessa remmin vaihto nosti vauhtia reilusti. Superkasiin voisi kokeilla pitempää ja ehkä myös leveämpää, jos nykyinen remmi menee helposta lautasten pohjaan.  Virinokka voi myös auttaa vauhdin nostossa. Ainakin People muuttaa ääntään voimaa uhkuvaksi, kun se pääsee kunnolla kierroksille ja mittariin tulee 80, hieman se fuskaa tietysti. Perä kuumenee, joten reikiä pitää porata varikotelon takaosaan. Moottori on vain 44mm mäntäinen.

Carlos67:
Ok joo,ittekkin mietin tota remmiä kun mun mielestä se ei nouse etuvarilla kunnolla ylös. Remminä daycon kevlarhihna 738×18. Mikähän siihen mahtais olla hyvä, etu ja takavari sekä kytkin on uudet.

Carlos67:
Onko kukaan saanu selville käykö tohon super8:siin piikin välitys? Eihän tota huutoa kuuntele pirukaan kun kone kiertää varmaan 9000 50 vauhdissa,varissa 9g rullat.

mopotinx3:
Ainakin muissa kiinalaisissa on eri lohkot ja perävälitykset ja etu- ja takavariaattorin sisukalut.
Helpointa on ostaa Kymco S8 125cc, niin ei tarvitse ostaa kalliita osia turhaan. Vakuutus ei ole kalliimpi, ajokortti vaaditaan.  Esim Ebay ja Aliexp sivuilla voi katsella variaattorin eroja, tai kokeile haulla Kymco onlineparts.
Tai sitten voi hankkia japsiskootterin niin pääsee huohotusongelmista ja saa samalla 20-30 km/t lisää huippua.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta