Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Muut merkit ja Kiinalaiset merkit

Kimppatilauksia ulkomailta tähän säikeeseen

(1/8) > >>

Kenzy:
Terve,

Suomen maahantuoja (jm-racing.fi) kun ei hoida työtänsä kuten asiallisen maahantuojan tulisi,  ollaan ajauduttu tähän pisteeseen, eli lähdetään haalimaan sitten puuttuvia osia ulkomailta, kun ei niitä Suomesta saa. Ulkomailta löytyy mm. jo tabuksi muodostunut variaattorin hihna Baotian BT49QT-12 Rebel-versioon, eli 788-17-28- mittainen hihna. Toimituskulut Suomeen ovat usein hulppeita, joten kimppatilaus voisi olla hyvä vaihtoehto, mikäli muillakin olisi osille tarvetta. Kerätään tähän ketjuun kimppatilauksesta kiinnostuneita, ja katsellaan, josko saataisiin tilauksia rullaamaan.

EDIT: Pistin tämän pysyväksi aiheeksi, niin ei katoa tuonne postirykelmään :)

Usko55:
Jep, kiinnostaa kyllä. Baotian seiskassa on tuo sama hihna 788 17 28, ja tietääkseni solifferissa kanssa. Ostin just sellaisen vaajakosken pienkonehuollon kautta, maksoi 29 eur, työ ei maksanut erikseen kun se vaihdettiin määräaikahuollon yhteydessä.

Kenzy:
Joo, Solifer Speedissä pitäisi olla sama hihna, mutta tässä kolme lähintä Solifer-huoltoa soittanut läpi, ja kellään ei ole moista hihnaa saatavilla, saatikka sitten tilattavissa. Aika erikoista. Odotellaan vielä lisää kiinnostuneita, jos nyt saataisiin vaikka neljä halukasta, niin kulut/jantteri olisi alle 10e, joka on jo siedettävää.

Pommi:
Ite kanssa hihnaa ettisin tohon BT49QT-12. Ei vielä panna mitään lukkoon, mutta voisin tilata jos hinta ei olis kovin raju eli saataisiin postit jaettua mahd. monen henkilön kesken.

Kenzy:
Jep, 35 euroahan hihna maksaa tuolla, ja jos kolmeen pekkaankin tilailee, niin 45e tulisi hihnan hinnaksi. Kipurajoilla vielä mennään, voisi vaikka pari sälliä vielä innostua tästä, niin tulisi hyvät kulut/osa. Bendixin korjasin itse tuossa juuri, niin ei tarvi myös itsellekään kuin vain hihnan...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta