Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > MBK / Yamaha

yamaha bws ei kiihdy eikä kulje kunnolla

(1/18) > >>

Lumiaura:
mistähän johtuu että bws ei enää kulje kun reilu 40 vaikka ennen meni 60 ei siis ota ajossa täysiä kierroksia ja kiihtyy huonosti, rengas ilmassa ottaa täyskierrokset hieman vaivalloisesti, on pieni epäilys että putki olis tukossa mutta voiko johtua siitä

A_sentaja:
Tukkeutunut putki taikka kuoleentunut vp-jousi noin alkuun. Kuoleentuneen vp,n tarkastaa helpoiten etsimällä loivahkon alamäen, ja kiihdyttämällä normaalisti. Jos hetken kiihtymisen jälkeen tulee kuollut kohta ja sen jälkeen taas alkaa vetämää kunnolla, on vp-jousi finaalissa. tukkoinen putki oireilee oli alamäki tai ylämäki.

Lumiaura:
vastapainejousena oli ensin malossin valkoinen mutta oli muuta ongelmaa niin vaihdoin sinne yamahan alkupräisen jousen sillä ajettu ehkä 50km, ja siinä tulee sellanen kohta mis tökkää hetken ja sit kiertää loppuun kun paikallaan huudattaa, mut ajossa en muistaakseni oo missään saanu kertaakaan kierroksia tappiin, pitää kokeilla tänään vaikka laittaa putkireiskat sinne putkeen liottamaan.

Lumiaura:
ja kun tossa on putken kiinnikkeet vähän huonot niin se putki löystyy sylinteristä välillä, niin sillon kun koitin ajella ja ei kulkenut, niin yhtäkkiä kuulin äänistä että putki rupes löystyy ja samaan aikaan se rupes kiihtymää ja rupes kulkemaan melkein täysiä.

Lumiaura:
haittaako paljon jos takavarista puuttuu se muovi mikä tulee vp jousen päähän?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta