Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Muut merkit ja Kiinalaiset merkit

Zhongyu ZY50QT-7 Sytytyksen säätäminen

(1/1)

Salama-Teukka:
Viime syksynä tuli semmone vika Zhongyu ZY50QT-7 skootteriin että joutu koko moottorin purkamaan ja nyt tarvis sytytys säätää kohilleen että pääsis kevät teille revittelemään  :)

Olisko kellään tietoa mikä/miten tehdään oikea asetus kyseiselle skootterille? 

Partanen:
Onko siellä säätö? Veikkaan ettei ole. Kampiakselin asennontunnistin tulee pulteilla kiinni, eikä sitäkään saa kuin yhteen asentoon. On olemassa viritysosana sytkäboxeja, joiden avulla voidaan sytytysajoitusta muuttaa, mutta vakiona ei säätöjä ole.

Salama-Teukka:
Hmm, rullassa on merkinnät siitä milloin mäntä on ylhäällä sun muut mutta ne ei pidä paikkaansa.
Eriasentoja on tullu kokeiltua ilman tulosta, kipinä tulee kyllä hyvin joten vian pitäisi olla noissa säädöissä.

 

Partanen:
Tarkoitatko "rullalla" vauhtipyörää, eli magneetoa, vai? Kampiakselilla pitäisi olla kiila ja siksi vauhtipyörän ei pitäisi mennä kuin yhdessä asennossa paikoilleen. Jos tuo kiila puuttuu, niin silloin vauhtipyörä saattaa olla missä asennossa tahansa, eikä silloin sytytyskään ole kohdallaan. Toivottavasti jako on nyt kohdallaan, ettei vaan venttiili väänny.

Samppa:
Voithan katsoa tuon mallin vielä tuolta venttiiliensäätöartikkelista. Varsinaista säädettävää sytytystä näissä ei ole ja magneetti menee paikoilleen kiilan kanssa vain yhdessä asennossa, niinkuin E Partanen jo totesi.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta