Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Muut merkit ja Kiinalaiset merkit

Jincheng

(1/1)

MinGGi:
Terve!

Olen uusi näillä foorumeilla ja en nähnyt missään kyseistä merkkiä käsittelevää aihetta. Vai onko Jincheng kielletty sana täällä?  ;D

Mutta asiaan. Ajattelin skootterin hankkia ja kun rahaa ei ole kovin paljoa niin ajattelin ostaa tämmöisen: http://www.mopo.fi/jincheng/14/

Onko kellään kokemuksia kyseisestä skootterista? Onko turha ostos? Minulle on kerrottu että nelitahti olisi huono ostos, onko tämä totta?

Aiheessa voi myös kertoa omia kokemuksiaan ja mielipiteitään Jinchengeistä.

Kenzy:
Nelitahti ei ole huono ostos, joskin se on ehkä hieman tarkempi venttiilivälysten suhteen kuin 2-tahti, mutta plussana taas ei tarvitse puljata tuorevoiteluöljyn kanssa tankkauksen yhteydessä, eivätkä vaatteet haise sille, että olisit juuri mopolla ajanut. Ei tämä kielletty merkki ole, on vaan niin niukasti käyttäjiä vielä tällä hetkellä, ettei ole tullut perustettua ketjua x) Tervetuloa, ja koitetaan tähänkin saada hyvät keskustelut pystyyn.

EDIT: On muuten tuo linkittämäsi mopedi täysin samanlainen kuin meidänkin Baotian BT49QT-12, Baotianiin ainakin löytyy hyvin varaosia ja tietoutta, joten suosittelen myös sitä.

Make:
Jincheng skoottereista ei ole paljon tietoa, mutta muistaakseni moposport on myöntänyt niille joskus 2 vuoden takuun, eli kertoohan sekin jo jotain, vaikka ei tosin paljon.

Vaikka hinta ei aina kerro koko totuutta niin kyllä tuossa vajaan tonnin hintaluokassa olevat mopot ovat pääosin samaa laatutasoa, oli mainoslauseissa sitten sanottu mitä hyvänsä. Rahalle saatava vastine on tässä hintaluokassa varmasti parhaita. Moposport maahantuojana takaa todennäköisesti suhteellisen hyvät varaosasaatavuudet.

Nelitahti ei ole huono ostos. Itsellänä oli aikaisemmin 4-t kiinalainen ja hyvin pelitti. Nykyinen on 2-t ja seuraavaksi tulee jälleen 4-t konella oleva.

Käyhän koeajamassa jos asustelet moposportin iskuetäisyydellä.

MinGGi:
Noniin! Kaverini sitten osti tuollaisen skootterin jota jo aiemmin mainostin. Hyvä ja hieno se on. 500km paikkeilla ensimmäinen huolto. Maksaa 30 euroa. Seuraava kaiketi 3000km kohdalla. Hinta 50 euroa. Kaverini ajeli sitten vahingossa 1000 km ennen ensimmäistä huoltoa ja kysyi kauppiaalta menikö takuu sen takia pois. Ei mennyt. Ajattelinkin ostaa kyseisestä liikkeestä seuraavan menopelini. Eli kyllä viitsin ostaa alle tonnin Jinchengin kun on noin halvat huollot ja luotettava palvelu.. Ja takuu sen kaksi vuotta!

Pakko kuitenkin sanoa että mokoma Jinchengin skootteri kuullostaa ruohonleikkurilta.. Aivan täysin samalta! Mutta mikäs siinä, kun se kerran on hyvä ajettava ja hieno. Huomasin kuitenkin että kääntäminen on sillä mahdottoman vaikeaa.. Se vain on niin.. Noh, jotenkin erikoinen vanhaan kiinalaiseeni verrattuna. Myös nopeus on alhaisempi kuin ex-kiinalaisessani.

[ http://www.mprehax.fi/index.html ]

OH2KV:
Eikä tarvi Moposporttiin asti raahautua, jälleenmyyjiä riittää.

http://www.mopo.fi/jalleenmyyjat/jc/

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta