Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Muut merkit ja Kiinalaiset merkit

Rajoittimesta kysyisin...

<< < (2/5) > >>

OH2KV:

--- Lainaus käyttäjältä: jamppav - 04.08.07 - klo:21:35 ---En löytäny liitintä, joten pistin sen vaaleenpunaisen johdon poikki sieltä sytkäboxin vierestä. Ei mitään vaikutusta, vaikka koitin säätää kaasarista neulan korkeutta yms. Kulkeeko muuten jonkun Baotian seittemääkymppiä?

--- Lainaus päättyy ---
Valitettavasti kulkee, juniorin Baotian  liki 70 km/h, mittariin 72 km/h, nyt on kyllä hommattu keveemmät rullat ja kaasarin tappia pidennetty, jottei menis niin kovaa, tahtoo vain silti kulkea, nyt menee ylämäkeenkin 50, ennen rullien vaihtoa hyytyi mäkeen 35.

Juniorin sanoin näin, tänään pääsen itse testaamaan.

2004- mallinen BT50QT-9 mallinen siis kyseessä. Edit...

Tuke:
Täällä kun tätä rajoitinkeskustelua näyttää olevan niin osaisiko joku sanoa mitä rajoittimia vuoden -07 Keeway Matrixissa on?

allu:
minkäslainen rajotin  Baotian BT49QT-12  löytyy ? miten voi ottaa pois päältä ?

Kenzy:
Sielä se on takavariaattorin vieressä, sähköjohto, joka menee cdi-boksille. Tuon katkaisemalla pitäisi rajoitin olla pois pelistä, mutta en mene sanomaan varmaksi.

Partanen:
Piuhaa ei tarvitse katkaista. Liitin löytyy melko varmasti jostain varikopan ja cdi-rasian väliltä. Tai sitten voi irroittaa pienenpienellä ruuvarilla vaaleanpunaisen piuhan cdi-rasian ryhmäliittimestä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta