Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Muut merkit ja Kiinalaiset merkit

Rajoittimesta kysyisin...

(1/5) > >>

jamppav:
Elikkä baotian on vm. -06. Siinä vaaleenpunaisessa johdossa on sulake! Otin sen pois eikä tullu enää sytytysvirtaa. Mites sellasta lähtee ohittamaan?

Komento takaisin! Sehän oli virtajohto! Värisokeeks sitä kai on tullu. Sen vaaleenpunaisen johdon liitin löytyi etukatteen alta, mut irrotuksella ei ollu vaikutusta. Tosin en tiedä onko variaattorissa holkkia.

Partanen:
Onkohan -06 mallissa mekaaninen, vai elektroninen rajoitus? Jos elektroninen, niin sen oikean vaaleanpunaisen piuhan pitäisi löytyä matkalla CDI-yksikkö -> variaattori. Liitin löytyy mopon oikealta puolelta sivukatteen alta takarenkaan yläpuolelta. Jos mopossa on elektroninen rajoitus, niin tämän hetken tietojeni mukaan muita rajoituksia ei ole. Jos mekaaninen rajoitus, niin kaasuttimen kannessa on messinkitappi, joka rajoittaa kaasun aukeamista täysin auki.

Täältä löytyy kuva liittimen sijainnista:

http://chinesescoots.forumwise.com/chinesescoots-thread29-0.html

Samppa:
Voi olla, että nyt menee täysin metsään. Mutta muistan kuulleeni joltain Fude foorumilta, että joissakin tapaukissa tuo piuha ei olisi ollut aina vaaleanpunainen, vaan väri olisi saattanut olla eri jopa saman vuoden tuotteissa. Sikäli vaikuttaa aika kiistanalaiselta, että piuhoituksia oltaisiin tehty eri tavalla. Tiedä sitten...

Baotian:
Aiemmissa vuosimalleissa saattaa vaihdella piuhojen väritys ja elektroninen nopeudenrajoitus on vuosimallista 2007 alkaen , tietääkseni.

jamppav:
En löytäny liitintä, joten pistin sen vaaleenpunaisen johdon poikki sieltä sytkäboxin vierestä. Ei mitään vaikutusta, vaikka koitin säätää kaasarista neulan korkeutta yms. Kulkeeko muuten jonkun Baotian seittemääkymppiä?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta