Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Muut merkit ja Kiinalaiset merkit

Sanli Solifer

<< < (2/211) > >>

solifer export:
Ahaa.. Jotain voitelua pistin mut ei auta... piha kongressi tuumaili ettei auta kuin koko vaijerin vaihto?  ::)

Samppa:

--- Lainaus käyttäjältä: solifer export - 05.11.07 - klo:07:41 ---Ahaa.. Jotain voitelua pistin mut ei auta... piha kongressi tuumaili ettei auta kuin koko vaijerin vaihto?  ::)

--- Lainaus päättyy ---
Ensin skootteri lämpimään, sen verran että vaijeri sulaa. Sitten aseöljyä niin maani pirusti joko vaijerirasvaimella, tai itsetehdyllä "pussivaluttimella" siten, että vaijerista irroitetaan yläpää. Tuttu vika itsellänikin vuosien ajalta ja merkistä riippumatta. Kannattaa myös katsoa, että vaijerinsuojus, eli kuori on kokomatkalta ehjä.

solifer export:
Jeps tuota koitellaan.. tosin täällä nyt taas leudot ilmat mitä nyt vähän tuulee mutta taas toimii..kiitoksia neuvoista :D

xtr50:
Minkälaesia kokemuksia teeltä löötyy kyseisestä skootterista, moni haukkuu sitä ja moni taas kehuu sitä. Itselläni on vastaava laite ja minun mielipide on tässä:

Hyvä puolet:                                    Huonot puolet:

 *Kestävä 4-tahti moottori                *Ylikuristettu(tekee siitä laiskan)
 *hinta/laatusuhde kohallaan           *3,5 litran tankki
 *isokokoinen penkki
 *huolto pelaa(mulla ainakin)
 *2006 ostetuin skootteri Suomessa

mun tietääkseen tähän soliferiin tehhään Suomessa jotain uuvstuksia: kaasari, sylinteri, pakoputki,kateet korvataan laadukkaammalla tavaralla ja sähkö menee kokonaan uusiks :-\ siitä johtuu hintaero fudeihin

Partanen:
Höpö höpö. Samaa tavaraa se on kuin muutkin kiinalaiset. Noilla mainitsemillasi uudistuksilla mopon hinta olisi aivan muilla lukemilla. Mistä muuten esim. sylinteri tulisi, jos ei kiinasta? Jokainen saa tietysti uskoa mitä tahtoo, ja hyvähän se on, jos on tyytyväinen kulkineeseensa, mutta ei tuommoisissa muutoksissa suomalaisen työn hinnoilla olisi mitään järkeä.

Onko tuo tankin koko ilmoitettu teknisissä tiedoissa, vai onko se litramäärä, joka mahtuu tankkiin siinä vaiheessa, kun mittari on punaisella. Baotianin mittari on siten säädetty, että menee punaiselle, vaikka tankissa on vielä reilusti polttoainetta. Matkaa voi huoletta jatkaa niin pitkään, kunnes viisari on aivan alatapissaan, eikä edes enää heilu. Silloin sinne mahtuu n. 5 litraa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta