Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Suzuki

Suzuki Estilete

(1/2) > >>

-Ninja-:
Eräs tuttu kauppasi ohimennen tuollaista suzukia. Ja kiinnostus heräsi että jos vaikka kesämopoksi. Olihan minulla silloin nuoruus vuosina suzuki pv  ;)
Onko kellään täällä kokemuksia että minkälaisia vehkeitä nuo Suzukin "scodet" ovat?

Coastside:
http://www.youtube.com/watch?v=1Vz3oAEb6cI

Siinä yksi soraa pöllyttää, mutten tiedä minkä kokoinen. Suzuki on laatumerkki.

-Ninja-:
No ni nyt on Suzuki ollut tallissa pari viikkoa ja pikku hiljaa alkaa muistuttamaan skodea. Minulle tullessa mopo ei lähtenyt käyntiin, vilkut ja peilit puuttu, ja ala katteet säpäleinä. Projekti edennyt siten että vilkut hommattu mallia "tuning" ja eteen asennettu jo, Katteet osittain jo parsittu kasaan. Ja se tärkein eli testi kilometritkin ajettu :) Eli enään vain kosmeettista laittoa. Oikein mukavan tuntuinen ajaa eli jämäkkä ja vakaa.
Onko kellään tietoa missä tollasessa vehkeessä mahtais olla rajotin ??? Kiihtyvyyttä sais ainakin olla pikkasen lisää ja ehkä vauhtiakin hiukan..

mellu:
Mikä sun Estiletessä oli vikana kun se ei käynnistynyt?
Minulla on saman merkkinen mopo. Kuumana käynnistyy mutta ei kylmänä. Se ei saa bensaa. Kun irroitan suoraan kaararin päällä olevan letkun ja laitan siitä sisään pienellä tippapullolla hieman bensaa scootteri käynnistyy helposti. Kaasari oli auki, puhdistin suuttimet ym. Ei auttanut, seuraavan aamuna sama käynnistysongelma oli kuitenkin edessä.   
Lineekö vika sähköisessä rikastimessa?? Mikä on sen tekniikan toimintaperiaate? 

Samppa:
Asia on selostettu pääsivulla:

http://www.skootterini.com/joomla/index.php?option=com_content&task=view&id=94&Itemid=71

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta