Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Muut merkit ja Kiinalaiset merkit

Variaattorin osia kiinaskodeihin?

(1/2) > >>

NusNus:
Minulta hajosi varin remmi 10" Fudesta. Avasin kopan ja kaaos tuli esiin. Jotain ihmettä oli tapahtunut. Tuuletinsiipi oli sulanut kiinni starttikehään, starttikehään oli tullut rasitusvaurio (röpelöinen kohta levyssä), kytkimen yksi kytkinpinta oli irronnut ja kadonnut jäljettömiin!, remmi oli tuhannessa osassa ja pulverina ympäri koppaa. Remmi oli aivan uusi.

Pitäisi siis ostaa uusia osia variin :(. Olen yrittänyt katsoa ja etsiä eri kaupoista sopivia osia mutta nettikaupoissa mainitaan huonosti yhteensopivuuksia. Moposportissakaan ei oikein osattu auttaa.

Mistä ja mitä kannattaisi siis ostaa?

Nämä tarvitsen: Koko etuvari, kytkin + kytkinkello.

karkulainen:
Laitoinkin sinulle toisaalla linkit osiin.
Katso toki muualtakin, mutta laitoin ne mitkä on järkevä ottaa.

-Jarkko-:
Samat palikathan noissa kiinalaisissa on, omaan löysin nettivaraosasta ja onhan noita liikkeitäkin kunhan hieman googlettaa.
Esim: http://www.mc-scatter.com/catalog/
        http://www.jm-racing.fi/index.php
        http://www.wandamotor.fi/index.php?osCsid=d331565fe618875af2f2d0b6fcedf086


Midland:
Baotian SPORT -08 JA 10000KM. BT49QT-12, 139QMA. Nyt alkoi variaattori pukkaamaan tosi isoa välitystä heti 30km/h jälkeen=ei jaksa mennä mäkiä ja huiput putos 10km/h. Kun se kerran sen ison välityksen saa päälle, ei se edes mäessäkään tahdo vaihtua pienemmälle. Otin 6500km ajetun Gatesin hihnan pois-oli kaventunut n.1mm mutta täysin ehjä-ja laitoin alkuperäisen 3000km ajetun Henger hihnan tilalle. Se on n. 17,5mm leveä-eli ihan kunnossa. Vähän parani, mutta huonosti kiihtyy ja pienillä kierroksilla menee. Rullat kai pitäs vaihtaa? Eli minkähän painoiset noi alkuperäiset on-ja millasia kannattas sinne kokeilla. Hihnaa vaihtaessa kokeilin sormin, et onko varin lautasiin tullu jotain pykälää tai tai kulumaa, mutten huomannu mitään-tasaset kiekot on. Ostin ton 900km ajettuna ja oon huoltanu itse, mut variaattoria en oo mitenkään availlu muutenkuin hihnan vaihto ja paineilmalla puhdistus. Aapuuva!  ???

karkulainen:
Kannattaa jo vaihtaa rullat ja VP, 5,1g tai 5,5g rullat on hyvät.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta