Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Bensavika

Aloittaja Puuro, 12.05.22 - klo:23:42

« edellinen - seuraava »

oskuk

Hörähtääkö kun lorauttaa tulpanreijästä sitä?

viisnelonen

Lainaus käyttäjältä: Puuro - 19.05.22 - klo:12:29
Lainaus käyttäjältä: Coastside - 19.05.22 - klo:11:26
Kastunut tulppa voi rikkoutua kerralla.
Tulppa antaa hyvää ja selkeää kipinää. En usko että se silloin rikki on

Ihan vaan tiedoksi että paineenalaisena kipinä on heikompi ja voipa jäädä kokonaan tulematta vaikka normi-ilmanpaineessa kipinöikin..
taisin lukea rivien välitkin..

Burgman650 ja Satelis 250

Tontsaitte

Lainaus käyttäjältä: oskuk - 02.08.22 - klo:09:48Hörähtääkö kun lorauttaa tulpanreijästä sitä?

Palataan tähän aiheeseen nyt vuoden tauon jälkeen... Nyt on skobaan vaihdettu kampuran stefat, pytty, mäntä, tulppa, läpät ja kokeiltu eri kokoisia suuttimia. Lisäksi on myös hommattu myös uusi putki.

Nyt lähtee jo käymään, käy tyhjäkäyntiä, mutta skoba kuolee lennosta aina about sopivan korkeilla kierroksilla. Eli kun lähtee paikallaan kierrättämään niin korvakuulolta samalla kierrosalueella kuuluu yhtäkkiä "boo" ja jos et nopeasti päästä kaasusta, mopo sammuu ja käyntiin lähtö on erittäin hankala. Eri kokoisilla suuttimilla ei ollut vaikutusta (62, 65 ja 70...90 ei tahdo enää käynnistyä). Kokeiltu myös tankin korkki auki, ei apua. Yritetty myös erillisestä pullosta, ohi alipainehanan syöttää bensaa kaasarille, mutta ei vaikutusta tilanteeseen.

Eli onko ideoita, joita voisi vielä testata. Kaasarin meinasin käyttää vielä ultraäänen kautta, mutta missä voisi olla vika moiseen "kuolemaan"?

Tontsaitte

Ja kaasarin pesu UÄ:n avulla testattu eikä silläkään saatu tuota moottorin toimintaa muutettua. Edelleen sammuu isommilla kierroksilla niinkuin joku kytkisi tappokatkaisin päälle (sellaista ei mopossa ole). Kokeiltu myös löysätä pakoputkea jolloin kaasut pääsee ohi putken, mutta sekään ei vaikuttanut lopputulokseen.

Coastside

#34
Jos ei taivaita maksa, osta toinen kaasari. Joskus vain ei saa toimimaan. Kaasari on mopon monimutkaisin osa.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Tontsaitte

Lainaus käyttäjältä: Coastside - 16.10.23 - klo:15:12Jos ei taivaita maksa, osta toinen kaasari. Joskus vain ei saa toimimaan. Kaasari on mopon monimutkaisin osa.

Joo, tarttee katella ensin jos sais sen verran lainaan joltain vastaavan Dellorton (17,5 phva), että vois todeta vian. Maksaa kuitenkin sen verran ettei haluais turhaa ostaa. Kaverilla oli vastaava, mutta väärän kätinen ja käytännössä se ei tuonne sitten sovi. Tietty vois kokeilla, jos sais sen verran paikoilleen, että pystyisi kokeilemaan käyttäytymistä.