Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Sähköskootterit ja hybridit

Aloittaja Coastside, 22.03.08 - klo:11:47

« edellinen - seuraava »

Coastside

http://www.monstermotorscooter.com/xb-508.html

Sattui mielenkiintoinen muunnelma tutusta Fudesta: 500 W moottori ja 16" pyörät.

Onko täällä foorumilla ketään sähköskootterilla ajanutta. Itselläni oli aikomuksia hankkia sellainen, mutta pieni toimintasäde ja ajettavuuteen liittyvät epäilykseni eivät kannustaneet. Painopistehän on reilusti taaempana kuin polttomoottorisella, koska painoa on 40 - 50 kg enemmän ja se sijoittuu satulan alle.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Kinkster

Ei mutta tuohan on aika hieno peli. Ja mikä parasta siinä on polkimet kuten vanhoissa pappatuntureissa konsanaan eli jos virta loppuu niin voi ainakin pyöräillä takaisin kotiin.
Niin ja tuo hinta, 724 taalaa eli alle 500 euroa. Tuolla hinnalla ostaisin heti suomesta.

Samppa

Kyllä minä ainakin tunnustan hieman karstatavan tuollaisia sähkövehkeitä. Pärinä ja bensanhaju tuo kesän  ;D
Jos sen voi purkaa, sen voi myös koota.

Kenzy

Lainaus käyttäjältä: Kinkster - 22.03.08 - klo:11:59
Ei mutta tuohan on aika hieno peli. Ja mikä parasta siinä on polkimet kuten vanhoissa pappatuntureissa konsanaan eli jos virta loppuu niin voi ainakin pyöräillä takaisin kotiin.
Niin ja tuo hinta, 724 taalaa eli alle 500 euroa. Tuolla hinnalla ostaisin heti suomesta.

Ainut ongelma siinä on vaan se, että Suomessa 724 taalaa = 724 euroa + kärrääminen Suomeen = vähintään 1000 euroa. Tervetuloa veroparatiisiin.
Baotian BT49QT-12 vm. '07

Coastside

Tuollaisen tilaus kannattaisi vain kun tilaisi useita samalla kontin täyteen. Esteeksi voisi tulla EY hyväksynnän puute.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Baotian

#5
http://www.myllymaki.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=TJM268

Skootteri sähkö 50cc Fude Eco
Tuotetunnus: TJM268    
TUOTEKUVAUS:

FUDE Suomen suosituin skootteri
â€" suoraan maahantuojalta!

Myllymäki tuo markkinoille euroopassa suurta suosiota saaneet sähköskootterit. Kuten kaikki tiedämme akkutekniikka on mennyt eteenpäin valtavasti viime vuosina. Tässäkin koneessa on akku kaiken keskipiste. Samalla latauksella ajat noin 80 km. sitten pitää löytää ”töpseli”. Täytyyhän normaalikin skootteri ”tankata”. Tätä konetta myydään esim Hollannissa 20 000 kpl/vuodessa. Skootteri kiihtyy erittäin tehokkaasti. Skootterin nopeus on rajoitettu 45 km/h. Skootteri on luonnollisesti äänetön, savuton, hajuton. Kantavuus on 128 kg. Akku ja latauslaite on järeä 4x12v 38 Ah. Tällä sähköskootterilla saat ajaa suomessa tiellä. Akulle myönnämme 1v. takuun. Akku kestää useitakin vuosia, mutta skootteri tulee pakkas-säällä pitää lämpimässä varastossa. Nykyiset talvet ovat suosimassa sähköskoottereiden maahantuloa. Olemme seuranneet sähköskoottereiden kehitystä nyt viisi vuotta. Nyt on aika päästä myös suomalaisten ajamaan ilman polttoainekuluja. Skootteri on erityisen helppo naisille, kun siinä ei ole lainkaan huollettavaa moottoria. Myymme nyt 500 kpl.tta erikoishintaan tätä UUTUUTTA vuodelle 2008. Olemme keskustelleet useiden maiden edustajien kanssa, ja saaneet täyden luottamuksen sähköskootterin toiminnasta.
TEKNISET TIEDOT:
Mitat:   1700x510x1100 mm
Teho:   1500 W
Nopeus:   45 km/h
Kantavuus:   128 kg
Akku:   4x12 V 38 Ah
Muuta:   + Tieliikenteeseen
+ Ei melua, Ei saastuta
+ Ei polttoainekuluja
MUUT TIEDOT:
Takuu:    + 1 vuosi tai 4000 km
(kumpi ehto ensin täyttyy)
Värit:    + Musta
+ Pinkki
+ Valkoinen


xtr50

oon samaa mieltä kun samppa, mutta kukin ostaa sen mistä tykkee ;D
hullulla on halvat huvit!

an70810

Lainaus käyttäjältä: xtr50 - 23.03.08 - klo:16:34
oon samaa mieltä kun samppa, mutta kukin ostaa sen mistä tykkee ;D

A poijjaat hei. Ei sähköskootteri nyt oikeasti niin tyhmä idea ole. Kaikki tietää kuinka paljon kiinalaiset 4t skodet saastuttaa. Ja yhä vähenevä öljy tuo varmasti lisää sähkövempeleitä. Tsekatkaapa maailman nopein tehdasvalmisteinen urheiluauto (kulkee sähköllä) Tesla Motors googleen... Mm. shanghaissa on bensaskoottereille asetettu vero. Joka vastaa sähköskootterin hankintahintaa. Sähköskodejen myynti on räjähtänyt Euroopassa. Kyselin Fudelta niiden hintoja. N. 550efee + tuonti eli lähemmäs 700 egee. Siihen takuuhuollot maahantuojan piikkiin + varastointi yms. Kulut. Ehkä Myllymäen 1290egee on vähän liikaa, mut ei se kauhean kaukana ole. Tuolla Myllymäen skodella luvatana 80km. Siinö on kaikleti silikoni akut, jollaisesta en itse ole kuullutkana. Jos joku on ostanut ton Myllymäen skoden, niin laitatteko kokemuksia, paljonko range ja kuinka kiihtyy ja latausajasta yms. Olis haiuska tietää...

Coastside

Se on vain tuo 80 km toimintasäde ilmeisesti teoreettinen maksimi jossa virta loppuu 60 kg kuskin alla tasaisessa maastossa. Tuolla tavalla akkuja kuormittain ne ilmeisesti kestävät 50 latauskertaa. Jos lataussykli on jotain 25 % kulutuksen välein, niin se voi olla 500 latauskertaa. Akkuvalmistajilla on kaavoja laskea tuo asia.

Kylmänarkojakin ne on.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Samppa

Nimen omaan. Eipä autojenkaan ilmoitetut bensankulutukset ole ainakaan minulla koskaan paikkaansa pitäneet  ;). Varmasti optimiolosuhteissa noihin voidaan päästä, kun on tasaista, myötätuuli ja kuski kuuluu höyhensarjaan.

Sähköskoottereissa, kuten sähköautoissakin on myös yksi turvallisuusriski. Niitä ei nimittäin meinaa kuulla jalankulkijanroolissa, jolloin voi tulla ikäviä tilanteita.
Jos sen voi purkaa, sen voi myös koota.

FrozenCorpse

#10
Joilleki kauppareissuille mummeleiden käyttöö voisi olla ihan huippu, mutta jos todellista ajonautintoa ja pitkiä matkoja haluaa, ni tuolla ei silloin tee mittään. Vertailin noiden teknisiä tietoja omaani, niin Scaissilla on tehoja 2,9kW, maksimikuormitus 280kg ja hinta oli 1999â,¬. Mulla on kestävä ja vahva kaveri alla. Vääntöä löytyy huomattavasti enemmän kuin kiinalaisista, myös plussaa hyvästä kiihtyvyydestä.
"Frozen. Sä olet kyllä pessimistisin foorumilainen.  :o "

Samppa

Kyllähän näitä akkuvehkeitä on yritetty saada markkinoille jo 90-luvulta lähtien, mutta eipä ole vielä yleistyneet....
Jos sen voi purkaa, sen voi myös koota.

tero1969

Kyllä pitänee sanoa että bensa skode se olla pitää. ;D

Pätmän

Partakone toimii sähköllä, skootterin kone bensalla.

an70810

Joo ei toi 80 km range 1500W koneelle varmasti paikkaansa pidä. Kyselin hieman lisää noilta kiinan kavereilta.

Nyt saa jo 2000W, kohta se on kuulemma 3000W jne. Ongelmana on pääasiassa paino.

1500W saa nyt myös lithium akkuilla,jolloin paino alle puolet vähemmän. Hinta on siitten tosin 1000â,¬ ennem kuin se liikahtaakaan kiinasta. Jokainen voi siitä laskea.

Ai niin ja viimeisin mitä näkyy olevan on hybridi skootterit. Melko mielenkiintoista...

Ja sellasen pistänyt merkille, että alkaa raudan ja kuljetuksen hinta näkyä jo hinnoissa. Eli kaikki nyt ostamaan oma kesä skode!