Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Kysy tyhmiä (rohkeasti vaan!)

Aloittaja titan, 26.05.08 - klo:11:13

« edellinen - seuraava »

Coastside

Saattaa olla juuri siihen tarkoitettu ja jos käy niin siihen vain. Jalkojaan kannattaa varoa ettei mitään särmiä ole mihin jalkojaan kolhia.

Peilinvarsien alle voi tehdä kiinnityksen myös.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Jamppa

Minulla ei vielä ole tuulisuojaa, koska uskoin myyjäliikkeen ottaneen selvää ettei sellaista tuohon saa (edes yleismallista). Olivat kuitenkin väärässä kun noin sanoivat, löysin juuri netistä tämän kuvan, siinä on tosin kymco people, mutta tuulisuoja on kiinni juuri samasta kohtaa, jossa nuo kiinnikkeet on tuossa minunkin laitteessa. Olisin viime kesänä tuollaisen ostanut, jos olisivat myyneet, mutta eipä heille tunnu raha kelpaavan. Täytyy nyt selvittää saisiko sellaisen tilattua maahantuojalta tai netistä.

Samppa

Jos sen voi purkaa, sen voi myös koota.

Jamppa

Lainaahttp://www.heeters.com/pa.shtml
http://store.scootertronics.com/kyagwi.html
http://www.kymcoaccessories.com/windshields.htm
Laita Googleen: Kymco+agility+windshield

Ok, kiitos tästä! Niitähän löytyy näköjään ihan useamman mallisiakin. Täytyy vielä etsiskellä löytyykö EU alueelta, niin säästyisi tulli yms. maksut.

Spede

Morjens!
Nyt on taas Pösö raukka joutunut olemaan tallissa koko synkän talven yksin. Kävin tuossa sitä katselemassa ja herättelemässä, mutta ei edes hörähtänyt.  :'(
Tiedän, että se on normaalia koneelle jota ei ole käytetty, mutta kysyn silti apuja tähän vaivaan ja vinkkejä.
Kiitos :)

Samppa

Kovaa poljentaa ja tuoretta bensaa tulpanreiästä sisään...  ;)
Jos sen voi purkaa, sen voi myös koota.

Spede

Näitä kikkoja sitä on muinakin vuosina harrastettu ja niitä pitää sitten viikonloppuna taas tehdä.  :) Jalkaan muskelit hankkimaan  :D

bouttis

Näin tossa yhtenä päivänä kun joku ukko meni skootterilla jossa oli peräkärry se rahtas puita silla,kuinka laillista mahtaa olla?

Coastside

NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

bouttis

No jo on, aloin katseleen tota varaosa skoden renkaita ku näyttävät paremmilta kun omassa olevat 10" renkaat, mutta ihmekseni huomasin että edessä siinä olikin 12" pyörä, mites se voi olla mahdollista? se on 2005 malli ja ajokki 2004 malli

FrozenCorpse

Kyllä seisoneen koneen saa käyntiin kun aikansa polkee. Ei oikein näyttänyt tuo omakaan eilen lähtevän, mutta kun polki vaan sitkeesti ni alkoihan vimein käymään.
"Frozen. Sä olet kyllä pessimistisin foorumilainen.  :o "

Pätmän

Kävin tuossa äsken starttailemassa skootteria pitkän talven jälkeen. Ihan uudella Bilteman akulla ei jaksanut oikein pyörittää moottoria startilla, lukuisien polkasujen jälkeen hörähti käyntiin.
Jaksoi kerran jopa jonkin aikaa käydä tyhjäkäyntiäkin, kaasuttelua ei sietänyt ollenkaan, heti sammahti. Syksyllä lorautin vähän bensan sekaan lisäainetta, mutta taitaa silti olla bensat vanhentuneet. Ainakin polttoainesuodattimen ajattelin vaihtaa ennen seuraavaa kokeilua.

Eipä tuolla ulkona mikään lämmin ilma ole, joten sekin lienee vaikuttanut nihkeyteen.

Furioussi

Joo tota tämmöne tyhmä kysymys olis: Elikkä onko skodun kannentiivisteen vaihto iso homma? ja onko jotain mitä pitäisi huomioida? olisko ohjeita tms.
En ole perehtynyt oikein skoduihin, mutta veikkaisin että se on suurinpiirtein sama homma kuin mihin tahansa muuhun?
Voisko joku asiaan perehtynyt kertoa?

Kiitos

Coastside

Työmäärä riippuu onko se nelari vai ei. Kakstahtisessa se on simppeleimmillään tulpanjohdon irroitus ja kannen muttereiden avaamista ja sulkemista uuden tiivisteen kanssa.
Skodeissa on vain paljon koteloita joita joutuu purkamaan.

Nelarissa on nokka-akselin kanssa töitä ajoituksessa ja säädössä.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Samppa

#44
Ja myös siitä onko neste-, vai ilmajäähdytteinen. Ilmajäähdytteisessä 2-tahtimoottorissa ei tiivisteen vaihto kauaa kestä. Käytännössä neljä pulttia auki, kansi pois, vanha tiiviste pois ja uusi tilalle ja kansi kiinni. Nestejäähdytteisissä kannatta laskea ne nesteet pihalle ensin..

Frozen. Tänään laitettiin yksi naapurin skootteri kevätkuntoon. Talven käyttämättömyyden jälkeen sai polkea vain noin 100-kertaa..  ;)
Jos sen voi purkaa, sen voi myös koota.