Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Mopo ei toimi isolla kaasulla

Aloittaja Meikäpoika, 16.09.23 - klo:12:51

« edellinen - seuraava »

Meikäpoika

Kiitos vastauksesta. Oma Keeway saattaakin mennä samaa vauhtia mitä pelkällä variaattorilla. Mittaus on vain ollut huono.

konenikkari

#16
Tuo pakoputki toimii hyvin vasta yli 7000rpm
ja jos cdi on kierrosrajoitettu ei ole toivottu lopputulos.
https://www.pedparts.co.uk/blog/stage-6-pro-replica-exhaust-triumphs-exhaust-shootout
Itse asiassa tuo on kehnoin mahdollinen pakoputki siviililiikenteeseen vakiosylinterillä.
Itse asiassa emme tiedä edes, keitä olemme ja mistä tulemme...jo 25 vuotta samalla mopolla.

Meikäpoika

Pitää vissii ruveta sylinterin viilaus hommiin ja tilata virikansi. Ehkä CDI.

Meikäpoika

Lainaus käyttäjältä: mopotinx3 - 17.09.23 - klo:13:07Multivar tai asentamallasi stage6 variaattorilla välitykset riittää varmaankin 85 km/t mittarinopeuteen, kun putki pääsee tehopiikille. Onko siinä nyt selvä tehopiikki havaittavissa?
Mun mopo ottaa sen tehopiikin heti kun lähtee liikkeelle. Onko se väärällä alueella? Pystyykö tehopiikin aluetta muuttamaan?

mopotinx3

#19
Helpoiten se käy vaihtamalla korkean tehoalueen putken esim. Giannelli Record. Onhan se mahdollista ottaa sopiva pätkä esim. 4cm pois alkukäyrästä, jolloin tehoalueen alkamisen kierrosluku nousee noin 1000 kierrosta.  Hitsaustaitoa ja laitteet pitää olla. Kaikki kiinnikkeet menee uusiksi ja putki muuttuu lähes arvottomaksi, jos joskus haluaa myydä sen.
Gilera Runner Black Soul

mopotinx3

Tuo tehoalue aivan alussa viittaa siihen, että vaimentimessa on sisällä joku 13mm rajoitinputki laitettu tehtaalla. Poista kaikki rajoittimet.
Gilera Runner Black Soul

Meikäpoika

Lainaus käyttäjältä: mopotinx3 - 30.09.23 - klo:09:16Tuo tehoalue aivan alussa viittaa siihen, että vaimentimessa on sisällä joku 13mm rajoitinputki laitettu tehtaalla. Poista kaikki rajoittimet.
Olen poistanut änkästä kuristuksen ja alkukäyrästä.

Meikäpoika

Lainaus käyttäjältä: mopotinx3 - 30.09.23 - klo:09:01Helpoiten se käy vaihtamalla korkean tehoalueen putken esim. Giannelli Record. Onhan se mahdollista ottaa sopiva pätkä esim. 4cm pois alkukäyrästä, jolloin tehoalueen alkamisen kierrosluku nousee noin 1000 kierrosta.  Hitsaustaitoa ja laitteet pitää olla. Kaikki kiinnikkeet menee uusiksi ja putki muuttuu lähes arvottomaksi, jos joskus haluaa myydä sen.
Eikös Stage6 Pro Replica MK2 ole korkean tehoalaueen putki?

mopotinx3

Se vanha malli oli korkeakierroksinen, tämä Yasuni-tyylinen on eri malli. Jostain se tehon puute johtuu, mutta ei pysty arvaamaan syytä näin keskustelupalstalla.
Gilera Runner Black Soul

Meikäpoika

Lainaus käyttäjältä: mopotinx3 - 30.09.23 - klo:13:50Se vanha malli oli korkeakierroksinen, tämä Yasuni-tyylinen on eri malli. Jostain se tehon puute johtuu, mutta ei pysty arvaamaan syytä näin keskustelupalstalla.
Viilasin muuten sylinteristä kuristuksen pois, mutta ei auttanut mitään..

mopotinx3

Sylinterin ja männän asennuksessa on voinut tapahtua virhe. Puristusmittaus paljastaa , jos on ongelmaa.
Gilera Runner Black Soul

Meikäpoika

Lainaus käyttäjältä: mopotinx3 - 30.09.23 - klo:22:41Sylinterin ja männän asennuksessa on voinut tapahtua virhe. Puristusmittaus paljastaa , jos on ongelmaa.
Pitäisi olla oikein asennettu.