Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Keeway Ry6 -15 peräöljyn vuoto

Aloittaja Miksupa, 01.09.23 - klo:19:45

« edellinen - seuraava »

Miksupa

Huomasin peräöljyn vuotaneen, takajarrun käyttövivun juuressa näyttäisi olevan kosteaa, siis varikopan puolelta kun katsoo. Kyllähän tuonne lähemmäs 1dl meni, eli miltei tyhjä on ollut..Lieneekö minkälainen homma laittaa uutta tiivistettä? Eikös se siitä akselilta sitten vuoda sinne jarrujen päälle, eikait siellä muuta paikkaa ole mistä voisi vuotaa?  Rattaiden kunnosta ei tietoa mutta ei kuullosta mitenkään epänormaalilta. Viimeksi laitoin  Bilteman 3,5€ 80w90 tuubista, lieneekö nuo sitten aivan väärää tavaraa, on varmaan kyllä vuotanut jo aiemmin ei vain ole huomannut.

Coastside

Tyhjennysropusta ne usein tihkuu. Jos tiiviste on kuparia, hehkutus pehmentää ja se tiivistyy hyvin.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

mopotinx3

Jos vuotaa takapyörän akselin stefasta, joutuu vaihtamaan pyörän laakerin ja tiivisteen sinne perämurikkaan. Takapyörän irrotus paljastaa, jos öljy tulee sieltä.
Gilera Runner Black Soul

Miksupa

Juu. Kiitokset. Itsellä oli väärinymmärrys tuosta öljyn täyttöaukosta että kun normaali määrä öljyä sisällä niin pitäisi yltää noin täyttöaukon reunaan, mutta eihän se tässä niin ollutkaan. No nyt taas öljyä sisällä oikea määrä ja  pitää seurailla tilannetta tarkemmin että vuotaako oikeasti vielä poistopropusta tai akselilta.  Pitää jossain vaiheessa takajarru myös tsekata kun ujeltaa ikävästi, näkee samalla vuodot.

Coastside

Jos skode käy kyljellään, se voi vuotaa huohotuskanavastaan.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04