Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Öljyt vuotaa jeesatkaa

Aloittaja nikksroija 124, 08.09.22 - klo:22:26

« edellinen - seuraava »

nikksroija 124

Terve.
Mulla on tommonen Peugeot speedfight vm 2007. Tänään päätti pösö alkaa vuotaa öljyä, mikä neuvoksi. Kandeisko ottaa tuorevoitelu veke, vai mitä sanotte.
Kiitos jo etukäteen.

mopotinx3

Tutki sitä, mistä se oikein vuotaa. Tavallisin vika on öljyn tasoanturin tiiviste. Peugeotissa voi olla hienostuneempi vika, letku on voinut irrota kaasuttimesta tai joissain tuorevoitelun letku menee suoraan kampikammioon. Penkin kaukalon voi joutua irrottamaan, jotta näkee tilanteen.  Öljyn sotkeminen itse ei ole järkevää. Se tahtoo levitä joka paikkaan ja mopon arvo laskee, jos on hankala tankkaus.
Aprilia Sportcity One 50 4t

Coastside

Sen tarkistus toimiiko voitelu, käy seosbensa jolla toimivan voitelun kanssa moottori alkaa savuttamaan.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

nikksroija 124

Okei, öljyn vuoto on suhteellisen vähäistä, mutta tulee aikalailla öljytankin alta. Voisiko tankki vuotaa, tai sitten joku letku?

tapiovuorent

Tuskin öljysäiliö vuotaa, ellei ole saanut jotain iskua ja sehän on aika suojatussa paikassa.
Yleisin vuotokohta on tankilta lähtevässä letkulähdössä. Onko letkussa " kiristysklemmari". Jos letku on löysä , niin normaalisti riittää , että katkaiset letkun päästä n.2 cm. ja liität uudestaan.
Säiliö kyllä pitää tyhjätä , ellet saa nopeasti tukittua letkuähtöä , korjauksen ajaksi.Jos annat letkussa olevan öljyn olla , niin " ilmaustakaan " ei tarvitse tehdä.

nikksroija 124

Joo en usko että ois saanu iskuja, kilven teline suojana. Mutta jos on säiliössä reikä niin kannattaako ottaa vaan koko tuorevoitelu helahoito irti? Ja mistä on kätevintä tyhjentää tuo säiliö?

nikksroija 124

Ja miten tuo ilmaus suoritetaan?