Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Rally usa 2000 / skand gomoto 3.3

Aloittaja joni_k, 01.10.23 - klo:19:20

« edellinen - seuraava »

Samppa

Lainaus käyttäjältä: Coastside - 18.02.24 - klo:12:44Olen huomannut että sähköllä 50 km toimintamatka tuntuu lyhyeltä vaikkei bensalla sellaisia matkoja ajaisi koskaan, käymättä välillä kotona. Toisaalta sähköllä saa toimintavarmuutta. Kun ajaa hitaammin, saa toimintamatkaa lisää, jota etua bensalla ei ole.
Olisiko psykologinen tekijä? Tuijottelee sitä rangea ja miettii, että paljonko se missäkin vaiheessa pomppaa. Ainakin sähköautoa käyttäessäni autoissa minulla ollut näin ja vaikka siis matkaa ei olisi kun 10 kilometriä...
Jos sen voi purkaa, sen voi myös koota.

joni_k

Tuo 40-50km kattaa kyllä 95% ne ajot mitä tarvitsen. Sitä pidemmille matkoille autolla sitten. Jos päätepisteessä on mahdollista ladata 10a laturi ei kauan ota kun akku latingissa taas.

joni_k

5200km ajettu ja iso huolto tehty. Ehkä jo heti ostaessa perästä kuului semmoinen pieni ääni joka tässä kilometrien kasvaessa vain koveni. löytyi vara perä ja se tuli vaihdettua. ääni hävisi joten joku laakeri perässä on rikki. sen verran paikansin että se on apukuskin puoli joka kuuluu enemmän. kenties vetoakselin laakeri rikki täytyy purkaa tässä joku päivä kun ehtii.