Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Super Fever ei ota kierroksia

Aloittaja voicecoil, 06.12.07 - klo:20:28

« edellinen - seuraava »

voicecoil

tämmöinen ongelma vaivaa kumpaakin minun omistamaa feveriä: lähtee pyörimään jotenkuten polkemalla mutta,ei ota napakasti kierroksia,ei jaksa pyöriä kuin hetken jos ei tuki kaasuttimen ilman saantia.pytty ja mäntä on noin 1000km ajettu,ei ilma vuotoja,läpät eivät vuoda.kaasutin on puhdistettu monta kertaa,tulppia on koeteltu vaikka minkälaisia.. voiko tämä nyt olla niitä oireita että se cdi boksi on sökönä? kummallakin on nimittäin porattu melkein 20 000km eli on tietä nähneet ihan mukavasti.. loppuu keinot mitä tehdä..

Samppa

Koskeeko ongelma vain kylmäkäynnistystä ja kylmänä käymistä? Sitten kun kone on lämmin, niin toimii normaalisti ajossa? Jos käy hyvin tukkimalla imuilman saannin käy kone liian laihalla, se taas voi johtua esim. ryypyn toimimattomuudesta.
Jos sen voi purkaa, sen voi myös koota.

voicecoil

kone ei toimi oikeastaan minkään lämpöisenä oikein mitenkään.saan toimivaa boksia kokeilla tässä lähipäivinä jos se vika löytys vaikka sitten siitä.

Samppa

Veikkaan imuvuotoa. En sitten tiedä voiko boksi oireilla noin. Ei ole boksi vikaa koskaan itsellä ollut, mutta kuvittelisin että se joko toimii, tai sitten ei. Ainakin, jos lämpötila ei vaikuta mitenkään asiaan.
Jos sen voi purkaa, sen voi myös koota.

voicecoil

joo,en usko minäkään enää että boksi vika olisi,vaihtelin osia toisesta kymcosta ja sehän lähti taas pyörimään.. mutta edelleen tekee sitä että ei pyöri kunnolla.sylkee aika kovaa kaasarista takas.läpät tosin ei hirveästi hengitä takasipäin. ihan vähän ne kyllä tuntuu vuotavan kun otin irti ja henkoilin niihin .. voisko se sitten olla niin tarkka siitä ettei läpät vuoda yhtään..

A_sentaja

Jos cdi-boksi jostai syystä olisi rikki, niin sen oireita olisi joko kone ei käynnisty ollenkaan tai käynnistyy ja sitten kotvan kuluttua katkoo ja räkii. Johtuen siitä, että boksin sisäinen lämpötila muuttuu koneen käydessä. Itselläni oli joskus aeroxissa juuri boksivikaa, harvinaistahan se on mutta boksi voi hajota hyvin pienestä,, esim jos jännitteensäädin hajoaa jolloin boksi saa kyytiä. Mutta että sama vika olisi iskenyt molempiin ja samaan aikaan, niin kuulostaa jo uskomattomalta.. Onko bensa tuoretta? Startin maajohto kunnolla kiinni, se katkoo sytkää jos löysällä, muulloin epäilisin myös Sampan ehdottamaa imuvuotoa.
Teoria on sitä, että kaikki tiedetään, mutta mikään ei toimi. Käytäntö on sitä, että kaikki toimii, mutta kukaan ei tiedä miksi...

Samppa

Tosiaan, myös vanha bensa aiheutaa kuvailemasikaltaisia oireita...
Jos sen voi purkaa, sen voi myös koota.

voicecoil

koetin uudella bensalla,ei vaikutusta,hetken pyörii heikosti ja sitten ryytyy hiljalleen.. vietävä varmaankin jonnekkin huoltoon,ei riitä enää äly pelata tuon kanssa. kiitos vinkeistä! ja saa edelleenkin ehdottaa jos tulee mieleen joku vika mikä voisi olla..

Samppa

Kerroit että toimii kuitenkin normaalisti jos tukkii kaasuttimen ilman saannin? Tällöin kone käy jostakin syystä liian laihalla seoksella ja tuo tukkiminen rikastuttaa seosta.  Pitäisi selvittää mistä tuo johtuu.

Kai olet myös katsonut, että alipainepolttoainehana toimii, eli bensaa pääsee tulemaan riittävästi ja ei sammu bensapulaan?
Jos sen voi purkaa, sen voi myös koota.

voicecoil

syy löytyi pitkällisen tonkomisen tuloksena,tyhjäkänti suuttimen kanava oli tukossa.en oikeastaan muuta tehnyt kuin vaijerinsäikeellä rassasin sitä putkea kun nitkuttelin sen irti.  elikkäs, kiitos kaikille jotka ehdottelivat eri vikoja!!se vaan auttaa kummasti jaksamaan kun tulee niitä,hei enpäs tuota juttua olekkaan vielä koettanut..    no nyt on ruettava rakentamaan välillä tuota kesärassia.. www.freewebs.com/petrikoo    siellä jotain juttua..

Samppa

#10
Hyvä että selvisi.

Muuten.. Vaijerin säikeillä tms. ei KOSKAAN saisi suuttimia, putkia yms. rassata (eikä siis varsinkaan suuttimia jos joku näin tekee), sillä saattavat jättää jälkensä joka vaikuttaa virtaukseen (nimim. itsekkin vaijereilla niitä availlut)  ::) Tämä siis ihan yleisenä.

PS. Mielenkiintoinen sivusto sinulla, tutustun  ;D
Jos sen voi purkaa, sen voi myös koota.

A_sentaja

Samaa mieltä Sampan kanssa, olen itsekkin nuorempana niin erehtynyt tekemään. Nuo käyntiongelmat on joskus hyvin pienestä asiasta kiinni ja usein vaivaa näkemällä pääsee pitkälle.. ;)
Teoria on sitä, että kaikki tiedetään, mutta mikään ei toimi. Käytäntö on sitä, että kaikki toimii, mutta kukaan ei tiedä miksi...