Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Pleksin koroke/ilmanohjain eli jatkolärpäke..

Aloittaja viisnelonen, 22.10.19 - klo:22:47

« edellinen - seuraava »

viisnelonen

Jeps, toimii se.  https://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Scooter-Windshield-Windscreen-Extension-Spoiler-Wind-Deflector/401787675944?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

jwalk:in vinkistä tilasin tuon ja vihdoin kun oli aikaa niin kokosin ja sain sen paikalleen ja eikun kokeileen maantielle.
Navakkaa, puuskissa yli 10 ms tuuli oli vaihtelevasti sivulta/etuvastainen ja aiheutti kohinaa kypärään mutta aina kun oli metsän suojaama osuus niin ah mikä hiljaisuus kypärän sisällä.
Ajoin n 80-100 nopeuksia, niin ja lärpäke tuli siis tuohon burgmaniin.
Suosittelen, pienellä varauksella.   
Plussat:  hinta ja hintalaatusuhdekin. 
Miinukset:  kokoaminen vaatii kätevyyttä ja hiukan aikaa. plexilevyn ja kiinnikkeiden kiinnitys jää hiukan turhan elastiseksi/väljäksi mutta itse hankituilla pienillä o-renkailla kiinnitys tukevoitui huomattavasti. Laitoin ne muovisten mutteriholkkien ja pleksin reikien väliin jotka oli porattu hiukan ylikokoon ja aiheuttivat valmiiseen asennelmaan ylimääräistä elämistä.  Tuli ihan ok.

Huom. toi ei sitte ole polykarbonaattia eli halkee aikas helposti jos alkaa käsissään taivuttelemaan, erityisesti reikien ympäriltä.

Edit: Kiinnikkeet tulee jämäkästi kiinni skodun pleksiin mutta mielestäni itse ilmanohjaimen ja kiinnikkeiden osalta vaatii tuunausta, yksinkertaisimmillaan vaikka liimamassaa siine väliin.
taisin lukea rivien välitkin..

Burgman650 ja Satelis 250

jalat

#1
Tismalleen samanlaisen asensin juuri eilen illalla atlanticciin vakiota korkeamman givin pleksin jatkeeksi. Hienosti toimii ja muutaman säädön jälkeen löytyi sopiva korkeus ja kulma, jotta on hiljaista ajaa ja ei tule takaapäin painavaa ilmavirtaa niskaan. Mukava kuunnella moottorin ja pakoputken ääniä suhinoilta suojassa.

Halpa ja hyvä keksintö. Tämä minun tilaamani oli se leveämpi 37cm leveä. Näistä oli myös kapeampaa mallia tarjolla, jonka "Viisnelonen" linkkasi.
Tässä tämä minkä minä tilasin ja kuvassani näkyy https://www.ebay.com/itm/133091842573
Ostaisin uudelleen. Hinnaksi muodostui muistaakseni jotain 16 euron verran.

Toki halpa hinta korreloituu myös halvoissa osissa. Saattaa olla ettei vuotta paria kauempaa kestä nuo muoviviritykset. Ja samantien kaksi niistä tuulilasiin puristusta tekevistä kuusiokolopäällä olevista ruuveista korkkasi. Korvasin kaikki samantien ihan tavallisilla ruuveilla. Pitää talvella vaihtaa niihin tilalle jotain tyylikästä.

tuumaustauko.blogspot.com
Aprilia Atlantic 500 vm.2002