Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

speedfight 2 100cc hyytyy kesken ajon.

Aloittaja blade, 28.09.10 - klo:15:06

« edellinen - seuraava »

blade

Mikäs hitto tuli speeden 100,hyyty kesken ajon.Ei leikannut kiinni,se on varmistettu.Sammuu vauhdista ja lähtee vasta käymään kylmänä.Olisko automaattiryyppy seonnut/rikki.vai ajonestoko se v***uilee?Onko ehdotuksia mistä alkas vika ettimään?

Samppa

Kuulostaa kyllä ihan lämpöleikkaamiselta. Milläs olet varmistanut ettei ole lämpöleikannut?
Jos sen voi purkaa, sen voi myös koota.

blade

Eipä ole sylinterissä jälkiä,ja mäntä ja renkaat ok.Nappasin ryypyn johdon irti,johan alkoi palalaikka pelaan.Ei suostunut käynnistyyn kunnolla kylmänä kun automaatti ryypyn virtajohto oli kiinni.olin jostain lukevinani,että pösöteissä toi ryyppy on ollut aika ongelmallinen.

Samppa

Eli nyt ajelet kokoaika ryyppy päällä. Sehän on oletusarvoisesti päällä ja menee pois päältä kun virtaa tulee...
Jos sen voi purkaa, sen voi myös koota.

blade

Lainaus käyttäjältä: Samppa - 01.10.10 - klo:11:24
Eli nyt ajelet kokoaika ryyppy päällä. Sehän on oletusarvoisesti päällä ja menee pois päältä kun virtaa tulee...
En oikein usko teoriaasi,ilman tuota ryypyn johtoa kone käy nätisti ja kierrokset on normaalit.Jos ryyppy olisi ilman johtoa kokoajan päällä,miksi moottori käy normaalisti,ei tukehdu,ottaa kierrokset normaalisti?Käy paremmin,eikä hyydy enään ajaessa.

JaakkoFagerlund

blade, koneessa on ilmavuoto tai seos aivan liian laihalla muusta syystä, jos se käy upeasti ryyppy päällä jatkuvasti.
Älä aja kuin taksikuskit - noudata liikennesääntöjä

jaska.k

itse en tuota speedfightia tunne tarkemmi mutta tankilta tullessa varmaankin on ns takaiskuventtiili tai vastaava kikkare
koska itsellä tösö tkr ja ihan samanlainen vika letkutus uutta kaasari putsattu ja puunattu tulppa uus bensat vaihdettu varmuuden vuoksi
ilmansuodatin pesty ja öljytty ja kesken tasakaasulla ajoa kuin veitsellä leikaten kone hyytyy alle tyhjäkäynti kierrosten
pari pumppausta kaasusta ei muuten kiva 40-50 vauhdissa koska potkaisee ilkeesti jos ei varaudu ja taas kone toimii

viisnelonen

#7
Et maininnut kuinka pitkään tuo pösö on sinulla ollut, mutta oletan että koko tämän suven olet sillä ajellut etkä ole siihen hiljattain mitään muutoksia tehnyt esim letkusuodatinta lisännyt? Oireet viittaa ns höyrylukkoon mitä joskus skootterissakin saattaa esiintyä. Ilmenee yleensä kesähelteellä ja esim paksun(sisähalk) pa letkun ja ns letkusuodattimen jälkiasennus saattaa aiheuttaa ko oireet. Ahdaskanavainen alipainehana saattaa edesauttaa ilmiötä. Aja ilman sivupaneeleita ja kun kone stoppaa itsekseen niin heti nyppää bensaletku irti KAASUTTIMESTA ja katso tuleeko bensaa. Sama homma hoituu läpinäkyvällä pa-letkulla. Myös kaasuttimen PERUSTEELLINEN purkaminen ja puhdistaminen olis tarpeen mahdollisten syiden poissulkemiseksi. Tuo höyrylukko on harvinainen enkä oikein jaksa näillä lämpötiloilla sitä tosissani epäillä. Autopuolelta tutumpi homma mm saabeissa mutta kuten sanottua on ollut mm skootterissakin.

Edit 22.20: Unohdin kysyä että pitääkö jäähtyä aivan ulkolämpötilaan vai riittääkö 10-20 min ennenkuin suostuu käynnistymään uudelleen ?
taisin lukea rivien välitkin..

Burgman650 ja Satelis 250