Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Ostan scooter diagnosis tester: Digitek ohjelmistoineen.

Aloittaja Eki, 12.10.22 - klo:20:11

« edellinen - seuraava »

Eki

Tämmöinen olisi hakusessa, täällä taannoin jollain oli tai on ja totesi että hänelle täysin joutava, en tiedä ostiko joku laitteen? Mikäli joku tietää mistä moisen saa, itse googlettanut kovasti laitetta, saa tarjota mikäli on joutilaana? Eki 0400 554 554 Hyvinkää
Peugeot sf3lc 26:s skootteri 27 vuoden aikana.

Coastside

#1
https://www.ebay.com/itm/265134236173

Yleistesteri jossa samanlainen kaapelinpää? Toimii muidenkin merkkien kanssa.

https://youtu.be/tfv-Y5Csw60

Joku indialainen esittelee.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Eki

Peugeot sf3lc 26:s skootteri 27 vuoden aikana.

Coastside

Videon perusteella piaggio on listassa. Enempää en osaa sanoa. Hyvää tuossa on yleis-sopivuus, ehkä kaapeleita hankkien, joita siihen on tarjolla. Useita myyjiä, on hyvä merkki.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Eki

Näin varmaanankin on, mutta kaveri kenellä on tuo piaggion oma ja ohjelma siihen, totesi että tuolla saattaa löytyä yleiset vikakoodit ja niitä voi kuittailla, mutta esimerkiksi kisa-asetuksia ei saa laitettua. Mietin tätä kaveria ken täällä n vuosi sitten ilmoitteli että hänellä on joutilaana tuo piaggion oma, hän ei vastannut minun kyselyihini mihinkään, eikä vastaile nytkään mm yksityisviestiini. Kysyin että onko hänellä vielä ja myykö, ei noteeramista koko kyselyyn? Elikä kyllähän moinen laite löytyy, onhan niitä maailmassa pilvin pimein, ajan myötä sen kyllä saan jostain.
Peugeot sf3lc 26:s skootteri 27 vuoden aikana.

Eki

Jdiag M100 Motorcycle Tester Handheld moottoripyörän diagnostiikkatyökalu Monikielinen yleinen moottoripyörän skannaustyökalu.

M100 Moto Scanner on uuden sukupolven Handheld Motorcyle -diagnostiikkatyökalu, joka kattaa käytännössä kaikki tärkeimpien valmistajien diagnostiikkatoiminnot. Se auttaa teknikkoa diagnosoimaan ongelmat ja suorittamaan korjaukset nopeammin; työkaluun on kirjoitettu monia yleisiä toimenpiteitä, jotta teknikko voi seurata niitä (suuttimet, sytytys, kelat, polttoainepumppu jne.). Sen avulla teknikko voi suorittaa tehdashuoltotoimenpiteitä, kuten huoltovalon uudelleenasetuksen, avainten koodauksen, ajonestolaitteen lukituksen avaamisen ja ajonestolaitteen/hälyttimen konfiguroinnin, ruiskutussäädön (COTrimmer), kaasuläppäventtiilin asentotunnistimen (TPS) säädön, uudelleen automaattisesti mukautuvien parametrien asettaminen ja joutokäynnin säädöt. Työkalu näyttää live-tiedot, näyttää ECU-tiedot, lukee tallennetut viat (historia) tai live-tiedot (RPM, akun jännite, kaasuläppä).

Tuki useita kieliä: Tukee kuutta kieltä, englantia, kiinaa, thaimaa, indonesiaa, vietnamia, espanjaa vaihtaa milloin tahansa tarpeidesi mukaan.


Tukimallit: Tukee useita moottoripyörämalleja: AEON, APRILIA, BENELLI, Hartford, HONDA, KAWASAKI, KTM, KYMCo, PIAGGIO, PGO, Suzuki, SYM, VESPA, YAMAHA, OBDIi. Erityinen alla olevan kuvan mukaisesti. Tällä saattaa käsittääkseni pystyä säätämään mm ruiskua, elikä saattaa oikeasti olla ok, Tukee piaggio myös merkkiä, oliko se tässä?
Peugeot sf3lc 26:s skootteri 27 vuoden aikana.

Coastside

Videolla näkyi piaggio sen laitteen valikossa. Sen valinnan alla on mallit.

Jos tuo ei auta tuon moposi kanssa, se on helppo myydä edelleen.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Eki

Lainaus käyttäjältä: Coastside - 15.10.22 - klo:14:10Videolla näkyi piaggio sen laitteen valikossa. Sen valinnan alla on mallit.

Jos tuo ei auta tuon moposi kanssa, se on helppo myydä edelleen.
En usko toimivan kuten vartavasten piaggion koneille tehdyn ohjemistoilla varustetun digitek laitteen, ei näitä kukaan tyrkyttele, joten katson sitten vieläkö on tarvetta jos vastaan tulee, minkään raceasetusten laiton vuoksi en moista etsi, sillä vaan näkisi ja voisi säätää mm kaasunkin asentoa, kaverilla saa 10 eurolla tehtyä mitä haluaa jos tarve tulee, en vaan mielellään maksele, vaan pitäisi olla ihka oma.
Peugeot sf3lc 26:s skootteri 27 vuoden aikana.