Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > MBK / Yamaha

Neos alakatteen halkeamien aiheuttamat ongelmat

(1/4) > >>

Tunnus::
Mitä mahdollisia tai todennäköisiä ongelmia on odotettavissa tuon yksilön kuvien perusteella, alakatteen halkeamien johdosta? Ajettu maastossa kaksi vuotta sitten jotenkin johonkin. Oletettavasti ei muita vaurioita vahinkotapauksessa.
Maahantuojan mukaan mopo on valmistunut 4/2011, mutta käyttöönotettu eli ensirekisteröity tasan kaksi vuotta myöhemmin. Onko normaalia kauppatapaa mopojen osalta ilmoittaa vain käyttöönoton ajankohta eli vuosi? Kertooko ilmoitus mielestänne vuosimalliksi 2013, joka on eri kuin 2011, vai tulkitsenko nyt jotain väärin?
Huoltokirja kerrottiin kadonneeksi kysyessäni.
 Huoh.
https://www.nettimoto.com/yamaha/neos/2615379

Palosella:
Jos ei ole mikään muu ottanut osumaa, niin ei kai siinä mitään ole. Tuollaisen uskaltaa kyllä ostaa ihan reilustikin ajettuna. Meillä oli tuollainen melkein uudesta, ja myytiin vajaa 25tkm ajettuna. Ainoa "vika" siinä oli tuo nopeusmittarin anturi. Niitä meni kolme vai neljä noihin kilometreihin. Muuten meni ihan huolto-ohjelman mukaan huoltaen. Hihnakin oli 10tkm kohdalla uudenveroinen vielä. Se vaihdettiin silti kun huolto-ohjelma niin sanoo.

Eipä siinä huoltokirjassa vielä noilla kilsoilla kovin montaa merkintää vielä pitäiskään olla. Tuosta tinkasee vielä satasen pois, niin hyvä mopo pitkäksi aikaa.

Tunnus::
Kiitoksia, sittenpä tuosta voisi jättää tarjouksen, kun alkaa koeajokelejä tyrkkäämään, sitten joskus keväämmällä.

vanadoo:
Musta tuntuu, että tolla ois voitu ajaa johonkin kiinteään esteeseen.
Katteissa olevat vauriot viitaisivat mun silmissäni siltä. Ikäänkuin eturenkaat jättämä jälki alakatteessa?
Jos itse olisin ostamassa tarkistaisin ainakin etupään kunnon huolella, etuiskarit etc.

Palosella:

--- Lainaus käyttäjältä: vanadoo - 18.01.21 - klo:16:30 ---Musta tuntuu, että tolla ois voitu ajaa johonkin kiinteään esteeseen.
Katteissa olevat vauriot viitaisivat mun silmissäni siltä. Ikäänkuin eturenkaat jättämä jälki alakatteessa?
Jos itse olisin ostamassa tarkistaisin ainakin etupään kunnon huolella, etuiskarit etc.

--- Lainaus päättyy ---

Mietin samaa. Kuitenkin eturenkaan ja katteiden välissä on normaali etäisyys, eli ainakaan nyt siellä ei ole ainakaan kovin pahasti mikään vääntynyt. Voi olla, että törmäyksessä katteet on lähteneet vähän irti ja ottaneet eturenkaaseen kiinni. Tai sitten tuosta on oiottu tai vaihdettu jotain osaa.

Joka tapauksessa, jos tanko on suorassa ja ohjaus on kevyt, uskaltaisin tehdä kauppaa tuosta.

Tuo etukate missä ajovalokin on, on todella nopea purkaa pois niin näkee katteiden allekin vähän. Muistaakseni kahdella tai kolmella ruuvilla kiinni se.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta