Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > MBK / Yamaha

BW'S:n vääntö

(1/2) > >>

ata66:
Ostin kesällä BW'S NG:n vm. 2004. Ajettu noin 3600 km, mopo oli tosi lusu. Ei mennyt meikä päällä mäkiä ylös. Otin prikan pois variaattorista ja vaihdoin pakoputken, jossa ei kuristusta. Nyt kulkee t5 km/h ja lähtee pirteämmin, eli en jää alle risteyksissä niin kuin meinasi käydä. Vaikka olen kohta 41v. niin mopo on kiva kulkuväline kesällä, mutta en halua jäädä virittämisestä kiinni eikä se nopeus ole minulle must. Mutta mäet pitäisi päästä ylös. Mitä ehdotatte? Taidan laittaa prikan kiinni ainakin. Olen myös ajatellut, että ehkäpä alkup. putki oli vaan tukossa. Pitäskö ostaa vakioputki vai tekisinkö kuristusta itse? Niin ja sitten vielä, miten variaattoripyörän saa auki ilman paineilmaväännintä, kun ei voi pitää kiinnikään tulettimen rivoista? Kiitos taas teille  ;)

ata66:
Tuli typo, kulkee siis 75 km/h...

SalmiS^:
Ilman paineilmalaitteita tarviit 32mm lenkkiavaimen ja ristikkoavaimen. Tai sitten tilaan Saksasta Buzzetin varioblockkerin. Se pistää sen lukkoo ja voi vaikka räikällä avata.

Jollet kiinni halua jäädä, osta sähköinen kaukosäätimellä toimiva rajoitin. Kun vääntää virta-avaimen pois päältä, rajoitin hyppää automaattisesti päälle. PhotEco on tuon laitteen nimi. Tai sitten teet kondensaattorirajoittimen.

ata66:
Olenkin nähnyt tästä aiheesta ja tuotteesta keskustelua. Luulisi ainakin mp-poliisien tuntevan nämä konstit. Eli jos jää ratsiaan niin kaukosäätimellä saa rajoittimen päälle? Pätkiikö se sytysvirtaa? Luulisi tuonkin poliisien äkkäävän. Tämä on kieltämättä vähän vaikea aihe, kuten sanoin niin eihän se vauhti ole tärkeää vaan vääntö.

Samppa:

--- Lainaus käyttäjältä: ata66 - 23.07.07 - klo:11:55 ---miten variaattoripyörän saa auki ilman paineilmaväännintä, kun ei voi pitää kiinnikään tulettimen rivoista? Kiitos taas teille  ;)

--- Lainaus päättyy ---

Yksi vaihtoehto on myös ns. auton öljynsuodatinlenkkiavain. Sellainen hihnatyyppinen, mikä voidaan kiristää varin ympärille. Tosin suosittelen ostamaan tuota varten suunnitellun työkalun, eli lukitsinsalvan. Ainakin jos ajattelit useamminkin tuon availla ja paineilmavehkeitä ei ole käytettävissä (pulttipyssyä).

Katso tuosta kuva 3.

http://www.skootterini.com/joomla/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=71

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta