Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > MBK / Yamaha

Yamahan etuiskarin kunnostus (BW'S NG vm. -04)

(1/2) > >>

ata66:
Onko kokemusta miten vaihdetaan stefa Yamaha BW'S NG (vm. -04) etuiskariin? Oikeanpuoleinen iskari vuotaa, mulla on stefa mutta entäs sitten? Katsoin Easypartsin sivuilta räjäytyskuvaa, mutta ottaisin mielelläni kokemuksia miten homman hoitaa, etenkin kiinnostaa paljonko öljyä pitää laittaa putkeen.

Samppa:
Laitappa tänne suora linkki tuonne Easypartsin sivuilla olevaan räjäytyskuvaan, niin katson onko iskarimalli sellainen jonka olen purkanut. On tullut muutama purettua. Yleensä suuri ongelma on se, että mikäli stefa on vuotanut pitkään on myös sisempää putkea (riippuu iskarimallista) lukitseva sokka niin ruostunut, että siitä ei saa mitään otetta. Mutta tosiaan, linkkiä odotellessa ja katsotaan sitten (ellei joku toinen sitten suoraan ole tuota operaatiota ko. vehkeeseen tehnyt).  8)

A_sentaja:
Jepu jos se lukitusrengas on ruostunut, niin aika kova homma siitä tulee.
mutta muuten aika simppeli homma, tähän on varmasti monta eri tekniikkaa, mutta itse vedän vanhat rojut ulos stefakoukulla ja laitan uudet paikoilleen sopivaa holkkia käyttäen.
hommahan lähtee siitä, että otat ensin stefat poies ja sitten lukituksen jolloin putket erkanee toisistaan sitten vain päinvastaisessa järjestyksessä uudet takaisin. pölykumi kannattaa vaihtaa samalla kun stefatkin.. Samppa varmasti neuvoo toisenkin konstin  ;) ;)
Kuten sanoin meitä asentajia on moneen junaan...... ;D

ata66:
Linkki tässä: http://www.easyparts.nl/showdrawing.php3?modelid=964&drawingid=35526&submodelindex=DPBMC&grouppath=0-968-1-m426-m71-m964-s965-d35526  (kauhea rimpsu...)  :o

Samppa:
Nyt täytyy kyllä todeta, että en ole kyseisen tyyppistä iskari purkanut...  :P Eli menisi itsellänikin opetteluksi tuon kanssa. Olen tästä tyypistä hiljaa...

Toisentyyppisessä iskarissa olisin tehnyt purkamisen samoin kun aeroxtuning. Lukitusrengas lähtee yleensä irti osina, jonka jälkeen vedän väkivallalla vanhat rojut irti ja uudet sisään. Mutta kuitenkin, jos vähänkin löytyy teeseitse vikaa, niin ei muuta kuin rohkeasti tutkimaan. Pidä vain kokoajan huoli siitä, että tiedät mikä osa mihinkin kuuluu (ja mikä mistäkin irtoaa).

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta