Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Peugeot

Kisbee projekti

(1/49) > >>

miccomus:
Tuli hankittua reilusti ajettu ja vähän niin ja näin huollettu Kisbee 2011 4T. Ajattelin pitää tässä vähäsen projektipäiväkirjaa ja samalla kysyä neuvoja.
Mopo ei ollut käyntikunnossa ostettaessa ja kaasuttimen tutkimisen jälkeen selvisi että vähän on tullut osapuutteita kasauksessa ja väärä jousi jne... no mopo ei startannut vielä tuon puhdistuksen avulla ja siispä venttiilikoppa auki ja kappas imuventtiili kantoi. Venttiilien säädön jälkeen Kisbee heräsi taas eloon  8)
Nyt tilattuna on uusi kaasutin jossa kaikki osatkin ja seuraavana listalla olisi vilkkukytkimen vaihto. Saako tuohon pelkkää kytkintä vai pitääkö ostaa koko paketti? Suosituksia mistä hankkia?
Kisbeessä on vielä paljon pikkujuttuja mutta edetään palanen kerrallaan tässä projektissa ja pyritään että Kisbee on keväällä elämänsä kunnossa :)

Coastside:
http://skootterini.com/foorumi/index.php?topic=2699.msg40290#msg40290

Vanha kisbee ketju josta voi löytyä kiinnostavaa.

miccomus:
Joo tuo sivu olikin jo tuttu. Mistäs kannattaisi tarrasarja ostaa? Lähinnä kylkien Kisbee tarrat.

Edit:
Ensimmäinen ongelma ratkaistavaksi. Skootteri täristää liikkeelle lähtiessä ja moottori yrittää keulia. Missähän vika? Toki tuo on pitkään seissyt niin voisko varissa olla ruostetarttumista?

Coastside:
En tiedä mistä alkuperäisiä tarroja saa mutta tekstitarroja eri tyyleillä saa suomesta.

Varia kannattaa tutkia.

miccomus:
En kotimaista tarrakauppiasta löytänyt. Vinkkejä?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta