Moposkootterit > Yleinen tekniikka ml. ongelmat ja niiden korjaus

Kadonneen kipinän metsästystä (yleisiä ohjeita vian paikantamiseen)

(1/29) > >>

Scuuter:
Morjes,

Roksi kadotti lämpösenä kipinän, vika korjaantui uudella cdi:llä,puolalla ja tulpalla. Ei pätkinyt tai mitään toimi loistavasti abaut 30 km. Yht äkkiä boooprämprämbooprämboo ja sammui. Cdi-johdot katottu,puolan johdot ja sulake katottu. Mun mielestä kaikki oli oikein. Myös toisella tulpalla testasin. Missäköhän vika? Onko hellpo väsätä sähköt vain sillein, että kipinä tulisi (jos siis vika jossain liitoksessa/johdossa)? Tarvis huomiseksi ajokuntoon. Jollain mahdollisesti sähkökaavio -99 roksiin, että näkis missä liitokset niin voisi tarkastaa.

Coastside:
http://www.skootterini.com/foorumi/index.php?topic=32.msg44178#msg44178
tuosta jakui:
http://www.skootterini.com/foorumi/index.php?topic=509.msg44202#msg44202

http://robogoalkatresz.odormotor.hu/szerelesi-utmutatok-kezikonyvek/files/Yamaha%20Aerox%20(1997)%20Service%20Manual.pdf  -97 mallin

konenikkari:
Irroittamalla boxin mustavalkoisen johdon
voi varmistaa ettei vika ole virtalukossa tai
johtosarjassa, mopo ei sitten sammu, johdin irroitettuna.

Scuuter:
Mustavalko johdon irroittaminen ei vaikuttanut (aika helppo pölliä tälläen roksi:D). Liitoksia kattonut, mutta ei ole tähän mennessä vikaa löytynyt.

Scuuter:
Taisin löytää vian. Staattoriltahan tulee 4 johtoa joista kaksi menee cdi-boksiin. Laitoin jännite kynän runkoon ja johtimeen kiinni ja poljin niin yhdestä johdosta ei tullut virtaa joka menee cdi-boksiin. Joten vika taisi löytyä? Ehkä vähän huonosti selitetty.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta