Moposkootterit > Yleinen keskustelu moposkootterit

Mistä skootteriin lastenistuin??

(1/3) > >>

Hillevi:
Ollaan mieheni kanssa kumpikin ostamassa skootterit ja pikkunassikka 1v3kk saisi tulla mielellään myös mukaan ajelulle jos käymme jossakin ja saisi sitten olla iskän kyydissä.

Pengoin nettiä läpi useamman tunnin, mutta ei kuvaakaan tällaisesta mutta olen joskus moottoripyörässä nähnyt ja joku ilmoitti jossakin että on jotain Dino merkkisiä ainakin.

Mistä voisi ostaa ja mitähän mahtaa maksaa?  ??? pakkohan näitä on jossain olla

helkama sc1:
en halua mainostaa mutta tossa piruuttani googletin ja tuollaisen löysin mahtaisi sopia teidän tarpeeseen ? ;)

http://www.oitracon.fi/mposa/lastenistuin.html

Hillevi:
Juu, ei tuo oikein käy...kumma muuten että tavaraboxin saa kinnittää mutta lasta ei mitenkään saisi laittaa kiinni  ??? naapurinpappa, joka ajelee skootterilla kertoi että niitä istuimia kyllä on myynnissä  mutta ei siitä oikein mitään selvinnyt.

helkama sc1:

--- Lainaus käyttäjältä: Hillevi - 04.09.07 - klo:22:19 ---Juu, ei tuo oikein käy...kumma muuten että tavaraboxin saa kinnittää mutta lasta ei mitenkään saisi laittaa kiinni  ??? naapurinpappa, joka ajelee skootterilla kertoi että niitä istuimia kyllä on myynnissä  mutta ei siitä oikein mitään selvinnyt.

--- Lainaus päättyy ---

joo suomi on ihmeellisyyksien maa monessakin asiassa ihmettelin itsekin samaa kiinnitys kieltoa

FrozenCorpse:
Minusta se on vain järkevää, että ei saa lasta ottaa kyytiin, onnettomuus kun sattuu niin ekana kuolee lapsi. Prätkän kyydissä ei ole lapsen paikka! Voivat sitten kasvaessaan myöhemmin tulal kyytiin. Ei se lapsi siitä vielä tossa iässä ymmärrä oikein mitään.. Jos tarvii reissuun lähteä niin menkää autolla.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta