Moposkootterit > Yleinen keskustelu moposkootterit

Skootterin myynti

(1/3) > >>

SolikkaSussu:
Olen tässä harkinnu myyväni tuon kinuskin. Tuli vaan mieleen että voiko mahdollinen ostaja mennä rekisteröimään sen sitten itselleen ilman minua, vai pitääkö mun olla mukana? Vai minäkö sen omistajan käyn muuttamassa katsastuskonttorilla?

Zoner-äijä:
Uusi omistaja rekisteröi sen omiin nimiinsä sillä rekisteriotteen ilmoitusosalla, se täytyy täyttää ja allekirjoittaa.
Välttämättä ei tarvitse mennä katsastuskonttorille(uuden omistajan), monet vakuutusyhtiöt voi hoitaa rekisteröinnin samalla kun tekee vakuutussopimuksen.

Kannattaa sitten tehdä kauppakirja, johon tulee sekä myyjän, että ostajan allekirjoitukset ym. asiaan kuuluva tieto, kauppakirja jää sitten sinulle todisteeksi mopon luovutuksesta uudelle omistajalle.

Samppa:
Miksi olet myymässä? Ei kai skootterointi ole jäämässä?  :(

A_sentaja:
Zoner jo sanoikin kaiken oleellisen, ja korostan omien kokemusten perusteella tuota kauppakirjaa,,, tee se ja sano ostajalle, että takuu raukeaa heti kun perävalot katoaa näkyvistä.. ;)

Kenzy:
...ja luonnollisesti myyjä käy viemässä kauppakirjan kopion vakuutusyhtiöönsä, ja kertoo, että tämä laite on myyty, sulkekaa vakuutukset. On ihmisiä, jotka eivät koskaan ota ajoneuvoja omiin nimiinsä, vaan laskuttaa vakuutukset ja veronsa vanhalla omistajalla, joka ei ole tyhmyyttään mennyt irtisanomaan vakuutuksiansa ko. ajoneuvosta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta