Moposkootterit > Yleinen keskustelu moposkootterit

Keskitetty kypärähankinta

(1/1)

Samppa:

--- Lainaus käyttäjältä: Kappas Vaan - 09.08.07 - klo:00:48 ---Saataiskohan neuvoteltua keskitetty kypärähankinta skootterifoorumilaisille?

--- Lainaus päättyy ---
Rupea ajamaan asiaa jos siltä tuntuu. Itselläni on tällä hetkellä varmasti tuo kypäräkiintiö täynnä. Tai noh... Eihän sitä koskaan tiedä, jos joku hyvä löytyy.  ;D

Baotian:
Tuota noin, sen hankinnan voisi kartoittaa ajan kanssa ja sen jälkeen olisi löydettävä hyvä kumppani joka niitä kypärätoimituksia hoitaa ja myy.
Esitän asian nyt avoimeksi ja tarvittaessa kerätään nimiä sekä pohditaan yhdessä mistä tuo hankinta tehdään ja kenellä on parhaat kontaktit myyjiin .( mulla ei ole).

Samppa:
Tuossa pohdin asiaa ajankanssa ja en kyllä uskalla tilata kypärää sovittamatta. Katselin noita omia kypäröitäni ja jokaisessa näyttää olevan eri koko. Pää varmaan paisuu näin vanhemmiten  ;).

A_sentaja:
Samaa mieltä Sampan kanssa, ei sovittamatta uskalla mitään tilata.
Ja tuohon pään paisumiseenkin löytyy vastaus,,,,,
nimittäin kun tietoa ja kokemusta kertyy niin ajukoppa pullistelee
ihan omia aikojaa,, ;D
Tai sitten on tullut heitettyä liian monta volttia tangon yli, ja satutettua
latvarosoa pahastikkin,,,,,,,,,,,,,, ;D ;D
Kyllä minullakin on kaksi eri kokoista pottaa,,joten jostain se turpoaminen
johtuu.. 

dealer:
Voi olla että esim. 70 euron hintaisesta kypärästä saisi hinnasta 10 euroa pois yhteisostolla, sitten jollakulla on kasa kypäriä jotka pitäisi postitella ympäri pitkää Suomenmaata ... todennäköisesti ei kannata.
Tiedä häntä...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta