Moposkootterit > Yleinen keskustelu moposkootterit

Tuli tilattua ulkomailta kaasutin...

<< < (2/2)

Partanen:
Noniin. Melkein uskomaton voima tuolla Paypal:in "uudelleensovittelulla". Ensin hän lupasi lähettää ilmaiseksi korjaussarjan ja uuden tyhjäkäyntiruuvin ko. kaasuttimeen. Kuulosti alkuun hyvältä. Seuraavana päivänä tajusin, että myyjä juuri tunnusti, että kaasutin on käytetty. Kun vielä selitin, että halusin tuoreeseen mopoon uuden kaasuttimen varaosiksi, en vanhaa kunnostettua, ja että moinen öljysonta kaasuttimessa ei ole tullut varastosta, niin myyjä palautti 35 taalaa minulle takaisin. Saattoihan olla, että ukolla oli mennyt kaasuttimet sekaisin, sillä muissa myynti-ilmoituksissa ei lue otsikossa "uusi", ja oli epähuomiossa laittanut minulle käytetyn. Mene ja tiedä, mutta nyt on ainakin Paypal:in tilillä taaloja odottelemassa uusia hankintoja.  8)

Samppa:
Kuulostaa hyvältä kaupankäynniltä.  :)

Partanen:
No eipä se tietenkään sitten edes toimi se kaasutin. Ilmeisesti neula jumittaa putkeensa niin pahasti, että koko luisti on jumissa. Mopon ollessa käynnissä voi luistin vapauttaa, jos ilmanputsarilta tuleva letku on irti, mutta kun kaasun taas päästää pois, niin taas on luisti jumissa. Upeaa, mahtavaa!  ;D

Se mikä tässä lohduttaa on se, että... EI MIKÄÄN. Tosta kaasuttimesta on hyötyä, jos tarvitsee kaasuttimen pohjan, tai kannen. Siinä kayttökelpoiset osat.  :D Joku päivä saattaa innostua ja tutkia asiaa enemmän. Nyt saa olla.

Samppa:
Näin sattuu aina joskus ja sikäli ikävä juttu. Älä kuitenkaan ole niin typerä kuin kaasuttimen edellinen omista, eli älä pistä vahinkoa kiertämään.

Nimimerkki: itsekkin tullut ostettua joskus rikkinäistä tavaraa myyjän puheiden mukaan uutena ja ehjänä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta