Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Derbi predator ei lähe käyntiin

Aloittaja RRahnasto, 22.06.23 - klo:19:14

« edellinen - seuraava »

RRahnasto

Ostin Derbi Predator 50 LC:n joka edellisen omistajan mukaan seissyt noin vuoden, ja laitettu seisontaan toimivana. Eli siis kokeilin käyntiin, ei lähtenyt, tarkistin kipinän, saa kipinää, kuulemma puolakin just vaihdettu. Tulee bensaa, otin kaasarin irti ja puhdistin senkin, koitin käynnistyssprayllä suoraan imukaulasta käyntiin ja kone jotenkin kävi hetken, ehkä sekuntin, laitoin kaasarin ym kiinni, lisää bensaa tankkiin ja kokeilin vielä käyntiin, mutta ei vieläkään. Joskus tosi harvoin saattaa käydä muutamia kierroksia kun polkasee ei edes sekunttia. Mikä neuvoksi tai millä vois kokeilla käyntiin?

Coastside

#1
Jos tyhjäkäyntisuutin sisältä metalliverkkoinen, sitä ei enää saa auki. Tavallinen syy ettei käynnisty pitemmän seisonnan jälkeen.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Kari69

Taitaa olla pensansaantiongelma. Kun kone on talven seissyt tai olet puhdistanut kaasuttimen kaasutin on sen jälkeen tyhjä. Irrota imusarjasta pensahanaan menevä letku imusarjan puoleisesta päästä. Ime letkusta puoli minuuttia niin uimurikammio täyttyy. Jos pensaletkussa on läpinäkyvä suodatin, niin siinä yleensä näkee väreilyä kun pensa virtaa uimurikammioon. Kun väreily loppuu, niin uimurikammio on täynnä. Muuten ime se puoli minuuttia.

Jos vaikka vaihtelet suuttimia, niin imu-kikan jälkeen kone käynnistyy useimmiten aivan heti, kun starttinappulaa painaa.

RRahnasto

Puhdistin kaikki suuttimet kun oli tukossa osa niistä, ei lähde siltikään käyntiin, Ei yhtäkään merkkiä käynnistymisestä. Kummasta hanaan menevästä letkusta kuuluu imeä, bensahanassa kaksi letkua, ylempi bensaletku vai alempi ohuempi letku?

Coastside

Bensaletkusta voi imeä bensaa. Jos molemmat haisee bensalle niin uusi hana.

Hana ja uimurivika voi saada tulvimaan kampikammioon bensaa, jolloin kone ei käynnisty.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Kari69

Lainaus käyttäjältä: RRahnasto - 23.06.23 - klo:15:03Puhdistin kaikki suuttimet kun oli tukossa osa niistä, ei lähde siltikään käyntiin, Ei yhtäkään merkkiä käynnistymisestä. Kummasta hanaan menevästä letkusta kuuluu imeä, bensahanassa kaksi letkua, ylempi bensaletku vai alempi ohuempi letku?
Se toinen letku on alipaineletku. Ime siitä. Voit irrottaa myös pensaletkun. Kun imet, niin pensaletkusta pitää tulla pensaa. Jos ei tule, niin hana on jumissa.

Kun toimivaa hanaa imee kuivana, ilman pensaa, niin siitä kuluu naksahdus, kun imaisee. En tiedä kuuluuko ääni silloin, kun hanassa on pensaa.

konenikkari

Itse asiassa emme tiedä, keitä olemme ja mistä tulemme...., muusta puhumattakaan ;-)