Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) > Alle 250cc skootterit

Jammun satapiikki ruiskuminarelli testissä

<< < (2/4) > >>

Himmeli:
Uusista ainoa joka pääsee lähelle vaatimuksiasi lienee https://www.yamaha-motor.eu/fi/fi/products/scooters/sport/xmax-125-2021/techspecs/

Palosella:
Eiköhän se sitten ole Yamaha X-City ;D

viisnelonen:
Ai X-max..     Onnittelut. On varmasti hyvä ajettava. Kävin toissakesänä ottamassa semmosesta,mutta 300cc, kylmät tyypit ja siihen ne ostoaikeet mun osalta tyssäskin kun on niin pitkät koivet. Alla mun vanha postaus:

"Oikeesti 0,3 kone ja teho sen mukainen, kävin katsomassa ko yksilöä ja oli aivan hilkulla etten tehnyt kauppoja kun olisivat hyvittäneetkin vanhasta burgmanistani kohtuullisesti. Ainoastaan ahtaahko polvitila 190 cm kuskille peruutti homman (stongaa kääntäessä otti polviin kiinni) Muuten ihan huippuvehje, isot pyörät,iso tankki jne.."

Edit:  X-city vs X-max .. hmmph, ai jaa, taitaa ollakin eri laitteita niin moottorin kuin muiltakin osin

mopotinx3:
Jätän tämän mallin arvoitukseksi, tietoa tuntuu löytyvän täältä foorumilta.   Kerran on käytetty huollossakin 2020.  Se tarkoittaa, että öljyt on vaihdettu. Tehtäväksi jää jarrunesteiden ja jäähdytysnesteiden vaihto, Remmikin taitaa olla yli-ikäinen. Pitää tarkistaa se, jos se vielä kelpaisi. Tänään ei viitsi ajaa, kun hammaslekuri poisti hampaan ja jomottaa hieman puudutuksen jäljiltä. Lasku oli huikea, kyllä olisi pitänyt saada Happy End tuolla summalla. :)

Himmeli:
http://databikes.com/infophoto/yamaha/vp125_x_city-2011.html Tuossa se taitaa olla.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta