Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Peugeot

Speedfight 2 ac keskijalka ja muuta esiintullutta polemiikkia.

<< < (3/14) > >>

konenikkari:
https://www.purkuosat.net/peugeotspeedfight208.htm

OSA   Kiinnikerauta
OSANRO   SF208032
LISÄTIEDOT   
HINTA   10 EUR, marginaaliverotu

tapiovuorent:
Empä huomannut edellisessä viestissäni varoittaa:Tarkista moottorin lohkosta , onko siellä 8 mm. sisäkierteet ehjät , joihin tuo kiinnitysrauta kiinnitetään.Jos ne on tuhottu ,tai kiinnityspultti katkennut pinnan tasolla , niin työtä onkin sitten enemmän.Kiinnityspisteitä raudalle on 3 kpl.

A_sentaja:

--- Lainaus käyttäjältä: konenikkari - 09.07.21 - klo:11:34 ---https://www.purkuosat.net/peugeotspeedfight208.htm

OSA   Kiinnikerauta
OSANRO   SF208032
LISÄTIEDOT   
HINTA   10 EUR, marginaaliverotu

--- Lainaus päättyy ---

Katos vaan, kiitos paljon. Ehdin jo pari muuta purkaamoa perkaamaan, eikä heillä ollut ko osaa. Pösöön tuli muuta jumppaa lisää, kun männäntapin sokka päätti ulkoistaa hommansa. Edellinen omistaja oli vaihtanut uuden sylkän ja männän, kun kaveri vielä oli jo pahimmat teinivuotensa ohittanut oletin asian olevan kunnossa. Viikon ehdin ajaa ja yhtäkkiä veto hävisi ja kone hyytyi. Klassinen kiinnileikkautuminen tuli heti mieleen, mutta saatuani osat erilleen paljastui sokan ulostautuminen.

Palosella:

--- Lainaus käyttäjältä: A_sentaja - 11.07.21 - klo:17:20 ---männäntapin sokka päätti ulkoistaa hommansa. Edellinen omistaja oli vaihtanut uuden sylkän ja männän, kun kaveri vielä oli jo pahimmat teinivuotensa ohittanut oletin asian olevan kunnossa.

--- Lainaus päättyy ---

Noitahan sattuu. Kaverilla oli aikanaan Keeway-skootteri jossa oli koneessa jatkuvasti jotain häikkää. Osti sitten Aeroxin kun ajatteli että nyt riitti korjaaminen. Siihen oli kanssa justiin vaihdettu mäntä ja pytty. Viikon ehti ajaa sillä, kunnes siitä lähti se männäntapin sokka irti männän ja pytyn väliin ;D Ei muuta kun uutta mäntää ja pyttyä taas niin sen jälkeen pelasikin hienosti.

Coastside:
Männäntapin sokat on arvaamattomia. Kerran tein huoneeseen tarkan siivouksen etten varmasti hukkaa sinne mitään remontissa. Sokka se singahti jonnekkin eikä millään löytynyt. Kaksi vuotta myöhemmin se löytyi toisesta huoneesta. Oli varmaan hiuksissa sinne kulkenut? Sen jälkeen olen sitonut langan niihin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta