Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Honda

Alkuvaikeuksia Hondan kanssa

<< < (12/12)

Skegge:

--- Lainaus käyttäjältä: Mökkelö - 22.05.20 - klo:16:39 ---Voisiko häiriö olla virtalukossa?

--- Lainaus päättyy ---

Kävi tuokin jossain välissä mielessä, mutta aika pieneltä mahdollisuudelta tuntuu. Välillä se bensapumppu siis herää normaalisti, välillä ei ollenkaan ja välillä n. 1-2 sekunnin viiveellä siitä kun avaimesta kääntään. Mutta kun käyntiin lähtee niin no problemos. Toissailtana poika teki kahden tunnin lenkin mutta ei uskaltanut sammuttaa moottoria reissun aikana.

Skegge:
Nysse toimii. eBay:sta löytyi purkuosana käytetty bensapumppu, jolla alkoi pelittää.

viisnelonen:
Saitko koko pumppuasennelman kaikkine härpäkkeineen ? että oli helppo vaihtaa.. Olen itse vaihtanut kerran vastaavaan pelkän pumpun  ja siinä oli kyllä hiukan askartelemista, ei paljoa mutta kuiteskin sen verran että mahdollisuus rikkoa jotain oli olemassa.

Skegge:
Joo, eBaysta löytyi koko tankki pumppuineen. Tällainen hässäkkä meni vaihtoon https://www.ebay.com/itm/Honda-NSC50R-NSC-50-R-2WH-D-2013-2019-Fuel-Petrol-Gas-Pump/202777282418?hash=item2f3677c772:g:TtMAAOSwWe5delbE
Vein skootterin ja irtotankin liikkeeseen ja vaihtoivat siellä. Epäilivät nykybensaa ja vähäistä ajoa / pitkää seisontaa syypäiksi vikaan, mutta onhan se yhtä hyvin voinut olla maanantaikappale bensapumppujen joukossa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta