Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Suzuki cs 125 cdi Poksi

Aloittaja Tomppa69, 23.05.20 - klo:08:07

« edellinen - seuraava »

Tomppa69

Suzuki cs 125 vääntö loppuu kun vauhti nousee. Käy ja lähtee hyvin liikkeelle mutta kun vauhti nousee 45-50 ja pitäisi isompaa vaihdetta löytyä niin puutuu. Olisiko mahdollisesti cdi vika? Löytyisikö siihen joku korvaava kiinan mönkijän/skootterin Poksi? Jos niin onko hankala kytkeä? Tässä alkuperäisen Poksi malli : Suzuki 32900-01400  , 131100-3232 , 12v nippondenso. Viiden johdon liitin.

viisnelonen

Korvaavan cdi-boxin löytäminen vaatii kokemusperäistä tietoa ja kyllä sen tiedon löytäminen taitaa jäädä toteutumatta. On sen verran harvinaisempi svappi kyseessä..
Oletko puhdistanut kaasuttimen perusteellisesti ? Onko siinä ns kalvokaasutin vai tavallinen luistimalli, kuten otaksun. Jos perusluistimalli niin tarkista että vaijeri vetää luistin ylös asti.
Tuliko skodu sulle tälleen viallisena vai onko vika ilmaantunut ittekseen sinun aikanasi ?
taisin lukea rivien välitkin..

Burgman650 ja Satelis 250

Tomppa69

Skode tuli minulle tässä kunnossa. Kaasutin uusittu ja kalvomalli on. Lähtee käyntiin ja ykkös,kakkos vaihteella menee n.50km/h ,mutta ei kärsi täyttä kaasua. Paikallaan kiertää suht hyvin , pientä  pähkinää ylikierroksilla.

viisnelonen

Eli ihan uusi kaasutin ? Edellinen omistaja hankkinut kaasuttimen vai ? Selvitä onko kaasutin samaa tyyppiä kuin orggis ? Pääsuuttimen koko saattaa ahistaa ? jos kaasutin muuten oikean kokoinen/mallinen.. Onko alipainehanalla? jos on niin varmista että bensa virtaa riittävästi!
Joskus nuo on haasteellisia mikäli on vaihdettu korvauskaasutin niin saattaa vaatia säätöä enemmänkin.. suutinta, neulan nostoa tai jopa muutosta ilmansuodattimeen.( Em syistä olisi helpointa jos löytää orggiskaasuttimen tai sen kopion)

Täällä on suomenkielinen varaosakuvasto jos siitä on mitään hyötyä:   https://www.npm.fi/fi/varaosa-luettelot/suzuki/125-cc/cs-125-gemma-1983
taisin lukea rivien välitkin..

Burgman650 ja Satelis 250