Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Sähkökäyttöiset 2-pyöräiset

Super soco tc

(1/2) > >>

Mika Lukumies:
Nyt kun on tonni ajettu ja muutenkin enemmän kokemusta moposta, niin voisin laittaa tähän omat huomiot ja korjaukset mitä oon joutunut mopolle tekemään.
- Noin 200km jälkeen jarruista alkoi kuulumaan laahaava ääni, tämä on toki aika yleistä kelluvassa jarrusatulassa, mutta kuitenkin ärsyttävä ääni sähkömopossa. Jarrut sain hiljaiseksi viilaamalla jarrupalojen liukupinnoilta maalit pois sekä laittamalla jarrurasvaa liukupintoihin ja löysäämällä jarrupalojen jousilevyä.
- Jos käyttää kokoajan takajarrua, niin etujarrupalat lasittuu nopeesti, koska mopossa on CBS jarrut, eli kun käyttää takajarrua, niin pieni osa jarrutehosta on myös etupyörässä. Eli kannattaa välillä tehdä voimakkaita jarrutuksia etujarrulla.
- Kaasukahvassa on pieni välys ja osakaasulla ajaessa tämän tuntee nykivänä liikkeenä koska magneetin etäisyys hall anturiin vaihtelee tuon välyksen takia. Ohut muoviholkki olis varmaan ollut paras vaihtoehto, mutta sellasta en heti löytänyt joten lämmitin kutistesukan ohjaustangon ja kaasukahvan väliin.
- Iskarit tuntuu olevan vähän pintakovat, en oo tosin vielä päässyt kesäkelissä ajamaan, mutta voi olla että kokeilen löysempiä öljyjä. Emännän kanssa kokeiltiin ajaa kaks päällä ja tuntui että silloin iskarit toimi paremmin.
- Emäputkessa oleva tyyppikilpi oli hiertänyt johtoja, tämän onneksi huomasin ajoissa ja laitoin johtospiraalia suojaksi.
- Etulokari on niin lyhyt, että heittää kuraa controllerille asti. Tarttee ostaa kaupasta joku Saarioisen roiskeläppä. :D

jarez:
Itselläni tuo Super Soco CUx nyt alla ja etupummppuja yritin laskea 10mm jotta tuon takapainoisuuden / takakenoisuuden sai oikastua. Muuten paketista vedettynä yllättävän valmis kokonaisuus.

Tuo TC on mielenkiintoinen ilmestys, itseäni vain tuo nilkkojen kastuminen vähän hitsaa kyseisessä mallissa (:

Mika Lukumies:
Juu nilkat ei kyllä tässä mallissa pysy kuivana.  :)
On nämä sähköpelit kyllä hienoja laitteita, vääntö tulee heti kun kaasusta kääntää ja ajaessa kuulee linnunlaulutkin. Tähän olis tarkoitus vielä asentaa Cycle analyst v3 shunt moduulilla josta sitten voin säädellä ja seurailla kaikkea mielenkiintosia juttuja. https://akkutehdas.com/kauppa/cycle-analyst-v3-ca3-dp/

joni_k:
mitenkäs se soco on pelannut?

Mika Lukumies:

--- Lainaus käyttäjältä: joni_k - 01.09.20 - klo:10:19 ---mitenkäs se soco on pelannut?

--- Lainaus päättyy ---

Hienosti on toiminut, ei ole alku säätöjen jälkeen ollut mitään ongelmaa. Noin 4000km jälkeen halusinkin sitten jo pientä tehon lisäystä.:D Kontrolleri vaihtui Kellyn KLS7230S, uuden akkupaketin hitsasin Samsung 30Q kennoista (21S10P) sekä moottori sai Ferrofluid käsittelyn. Tällä setupilla saa tehoja noin 8kW, olen tuon oikeanpuoleisen 3 asentoisen kytkimen liittänyt Cycle Analystille, 1 asennossa lailliset 4kW, 2 asennossa 6kW ja 3 asennossa 8kW. Ei varmaan ihan lakipykälien mukainen, mutta toistaiseksi ei ole jeparien kanssa ollut ongelmia kun vaan ajelee kauniisti.:)

https://aijaa.com/wrICSF

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta