Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Kymco Cobra 100cc

Aloittaja Zun3, 15.08.18 - klo:10:26

« edellinen - seuraava »

Zun3

Tuli tuossa hommattua tuollainen Kymco Cobra
100cc skootteri josta puuttuu etuvariaattorista osia.
Kenelläkään kokemusta ko skootterista.
Ei tunnu löytyvän suomesta osia eikä netistä juuri ulkomailtakaan.

HiTec

Tuossa on tasan samanlainen variaattori kuten on 50cc versiossakin, ainoastan se etuvariaattorin holkki on rajoittamaton, sileä, kun 50cc versiossa siinä on kaulus, joka pysäyttää variaattorilautasten lähenemisen toisiaan vasten ja siten estää vaihteen menemisen suuremmalle = leikkaa mopon max. nopeutta. No tästä tietty toisinpäin ko. holkin 50cc variaattorissa voi korvata suoraan 100cc version holkilla ja näin tuo rajoitin on poistettu ;)

Itsellä oli -00 alkaen jokusen vuoden ja 45tkm verran tuollainen keltainen Cross 50cc ja todella kestävä laitoshan tuo olikin. Koko aikana ei moottorille tarttenut tehdä yhtään mitään, variaattoriinkin painot ja hihna vain pari settiä, ynnä tietty muutama kpl tulppia ja renkaita. Katteetkin oli kunnon paksua lasikuitua tms. eikä mitään nykyisten markettimopojen ohkasia, rapsakoita muovihimmeleitä 8)

Mullahan on tuosta olemassa myös se sen ihan virallinen huoltokirjanenkin jossain jemmassa ... jos se vaikka vielä jostain löytyisi, mapillinen A4-kopioita ???

Suzuki GSF1250SA GT ABS -08

Zun3

#2
Ahaa? Kiitos vastauksesta....arvelinkin että voisi olla sama 50cc
kanssa,mutta mistään en saanut varmuutta.
Nyt vähän helpompi lähtee etsimään variaattoronlaippaa,tuuletinta yms
?

edit: Nii sellainen vielä kun variaattorikoppa puuttuu niin käykö tuohon jostain muusta skootterista kun uus maksaa suolaiset 170e?

HiTec

Tuosta Cobra Crossista on muistaakseni olemassa myös edullisempi kinkki-versio, joka päälle päin ainakin näyttää kovin samanlaiselta. Olisivatkohan kopioineet myös moottoriyksikön ja siten osat kävisivät ristiin? Dunno ???
Suzuki GSF1250SA GT ABS -08

Solana69

Tämmönen laitos tuli laitettavaksi kun epäilys että leipoi kiinni. Pikasella googletuksella en löytänyt sylinteriä, mäntää yms. Hiluja. Mahtaakohan mistään toisesta vehkeestä tähän osat sopia? Toki porautus mutta mäntä tarvitsisi silti löytää.

Coastside

Minun fillyn huoltokirja on 100 cc ja kone on samankaltainen kuin 139 qm 50 cc. Samat isopytyt käyvät.
NIU M+Sport -22 Kymco Filly -04

Solana69

Lainaus käyttäjältä: Coastside - 07.05.24 - klo:12:32Minun fillyn huoltokirja on 100 cc ja kone on samankaltainen kuin 139 qm 50 cc. Samat isopytyt käyvät.

Tämä on siis 2t.

Solana69

Lainaus käyttäjältä: Solana69 - 07.05.24 - klo:09:48Tämmönen laitos tuli laitettavaksi kun epäilys että leipoi kiinni. Pikasella googletuksella en löytänyt sylinteriä, mäntää yms. Hiluja. Mahtaakohan mistään toisesta vehkeestä tähän osat sopia? Toki porautus mutta mäntä tarvitsisi silti löytää.

Tämä tuli kuntoon, oli kampuran petilaakerit juminu. Samat laakerit kun kymcon moposkootterissa, jos jollekin tästä apua.

oskuk

Kiinnostavaa, oliko unohtunut laittaa öljyä sekaan vaiko autosotkotinsysteminen ja se rikki?

HiTec

Lainaus käyttäjältä: oskuk - 16.05.24 - klo:09:12Kiinnostavaa, oliko unohtunut laittaa öljyä sekaan vaiko autosotkotinsysteminen ja se rikki?

2t Cobrassa on itse sekoittava, öljy tankataan omaan säiliöönsä.
Suzuki GSF1250SA GT ABS -08