Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Suzuki

(todella)Pitkät matkat mopolla.

<< < (2/5) > >>

pera8x:
suzuki lovesta ja sen laadusta sen kummemmin tietämättä, niin sillon, kun itse ajelin suzuki solifer S:llä, niin pidin työkalupakkia ritsillä. siitä hajoili millon mikäkin ja alkoi kyrpimään ainainen tönäily. työkalut matkassa pystyi korjailemaan tienpäällä. eli riippuen kuinka paljon sulla on tilaa siinä, niin jotain perus työkaluja vois ottaa matkaan. tärkeimmät varusteet ehkä luuri ja lompska. luurilla voi soitella apua, jos mopo hajoo ja lompskan sisällöllä voi ostella vaikka lisää työkaluja, jos mopo hajoo.

A_sentaja:
Jos mopossa on uudet renkaat ja jarrupalat, sekä moottori huollettu vastikään, en näkisi mitään ongelmaa tässä..:) Eli välttää täyskaasua ja suunnittelee päiväetapin niin, että isompaa kiirettä ei tule. Kulutusosia tietenkin mukaan ja rahaa, sekä luuri avunpyyntöön. Ajoin itse muutama vuosi takaperin 140 km matkan edestakaisin roxilla, sinkki kireänä melkein koko ajan, bensaa vain lisäsin välillä kun bensamittari ei näyttänyt oikeaa lukemaa. mitään ongelmia ei ollut, vaikka kesä olikin kuumimmillaan.

larentso:
Hei! Kiitos paljon viesteistänne!
Tuntuu muuten, että moposta on tehot hieman laskeneet viime kesänä! Johtunee pakoputkesta vai?

Lauri

Samppa:
Tuntuuko putken päästä poistotahdit? Putki on kaikissa Love-skoottereissa ollut ahdistavuudeltaan aina ongelma ja karstoittuu kyllä nopeasti. Aikanaan polttelin putken karstasta kahden vuoden välein. Haulla löytyy hyviä vinkkejä putken puhdistamiseksi.

larentso:
Hei!
Tuon pakoputken voisi kyllä puhdistaa karstasta, entäs karstanpoisto osasta ennen irtoavaa pakoputkea. En tiedä näitä termejä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta