Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Suzuki

(todella)Pitkät matkat mopolla.

<< < (3/5) > >>

pera8x:

--- Lainaus käyttäjältä: larentso - 07.12.15 - klo:17:52 ---Hei!
Tuon pakoputken voisi kyllä puhdistaa karstasta, entäs karstanpoisto osasta ennen irtoavaa pakoputkea. En tiedä näitä termejä.

--- Lainaus päättyy ---

sylinteristä? ei se ole sellanen, että perinteisesti menisi karstasta tukkoon. pakokanava siellä voi karstottua, mutta tuskin niin paljoa, että häiritsisi toimintaa.

vai tarkotitko nyt pakoputkea kuitenkin? siis alkukäyrää ja paisaria, jonka jatkeena on sitten äänenvaimennin normaalisti. en tiedä kuinka ne on tässä lovessa toteutettu, että onko äänenvaimennin irrotettavissa erikseen.

Samppa:
Eivät ole purettavissa.

Myös sylinterikannen voi irrottaa ja puhdistaa karstasta sekä männän laen. Pakokanava kannattaa toki käydä samalla rätillä läpi, kun putki on irti.

tapiovuorent:
Talven aikanahan sinulla on aikaa asentaa mopoon myös Tupakansytytinpistorasia  ( osat maksaa n. 10 € ,esim. Motorolassa ) Siitä saat virtaa esim.puhelimeen ja navigaattoriin. Osia tarvitset siis Pistorasia ja sulakepidin+sulake esim . 5 A. Edellyttää tietysti homman osaamista.

larentso:
Kiitos vinkeistä!
En usko että Loven magneetosta virtaa edes riittää puhelimen lataukseen  :o . Takajarruvaijeri tuli tänään postissa, jonka vaihdan sillä takajarru palautuu huonosti. Olen jo uusinut jarrukenkien jouset sekä jarrun palautusjousen ilman tulosta. Saas siis nähdä auttaako vaijerin vaihto.

Larentso

tapiovuorent:
Onhan sinulla Suzuki Lovessa normaali akku esim.4-5 Ah.Puhelin tai Navigaattori ottaa niin vähän virtaa , että ei vaikutusta mopon muuhun "sähkönsyöntiin"
Jos pistorasian asennat ,niin kannattaa ottaa virtalukon kautta , niin toimii vain virran ollessa päällä , eli käytännössä silloin , kun mopo käy.Ei ainakaan sitten unohdu "tyhjäämään akkua" . No ,puhelimen lataus ei kyllä 4 Ah akkua vielä tyhjää.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta