Skootterit yli 50cc (vaativat käyttäjältään vähintään A1-luokan ajokortin) > Alle 250cc skootterit

Kymco Like 200i

(1/43) > >>

oskuk:
Melko säädyllisen tarjouksen teki mopokauppias 50->200 vaihdosta. Lupasin huomenissa vastauksen. Sääli ettei ole punaista tai vaaleansinistä tuota isompaa Kymcoa. Väri ovat musta tai valkoinen.

Onkos tuossa isommassa mitään merkillepantavaa, mikä ei mopossa ole? Mopossa ei mutta häiritsevä kuin se ettei kulje. Tai no, voisi nuo jalat alempanakin olla, melko paksuja nämä Kymcojen lattiat, kun on akulle jätetty tilaa jalkojen alle...

khaosaming:
Kannattaa panna merkille, että iskutilavuus on mallinimestä huolimatta 163 cm3.

http://www.kymcousa.com/showroom/scooters/like200i/index.html

oskuk:

--- Lainaus käyttäjältä: khaosaming - 28.05.12 - klo:18:18 ---Kannattaa panna merkille, että iskutilavuus on mallinimestä huolimatta 163 cm3.

http://www.kymcousa.com/showroom/scooters/like200i/index.html

--- Lainaus päättyy ---

Juu, on huomattu. Olenkin katsellut 125:ia, kevareita, ja niihin verraten ihan ok suoritusarvot ja hinta, tosin tuo uusin Vespa, GTS 125 Super omaa aika kivat speksit, mutta vieläkin ikävämmän hinnan. LX 150 ei moottorin speksit poikkea erityisesti. Ja hyvityshintakin saattaisi vespakaupiaalla on astetta kymcokauppiasta nuivempaa, jos vaikka rahaa tuohon olisikin...

Jos tyhjältä pöydältä hieroisi kauppaa niin Kymco/LX 150 on tonnin ero hinnassa. Lultavasti häviän luotettavuudessa ja jälleenmyntiarvossa hieman, mutta tuskin, sanotaan kahden vuoden päästä mitään massiivista eroa on tullut, takkiinsa saa Vespallakin euroina ihan kivasti, vaikkka prosentessa voittaisikin. Mutta ottaisin minä Vespan mielummin ;-)

oskuk:
Dodii, nyt on sitten vahdinvaihto nähty.En ihan joutunut toista tankillista tankkaamaan ;-)Mutta heti uusi vilkuilee muualle:...johtuneekohan siitä että kellonsa on väärässä?

kani:
Heh, toiset ne vaihtaa skoottereita kuin sukkia :). Onnea uudelle skopalle!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta