Uutiset:

Varsinaisen skootterini.com sivuston etusivulle pääsee takaisin tästä: www.skootterini.com
Osa keskustelualueista näkyy vain rekisteröityneille jäsenille.

Main Menu

Foorumin säännöt (LUE NÄMÄ ENNEN ENSIMMÄISTÄ VIESTIÄSI)

Aloittaja Samppa, 25.04.07 - klo:20:57

« edellinen - seuraava »

Samppa

1. Kaikessa kirjoittelussa tulee pysyä asialinjalla. Toisten haukkuminen, provosoiminen ja syrjiminen (ml. kulkuneuvojen) on foorumilla ehdottomasti kielletty. Mikäli käyttäydyt asiallisesti, saat todennäköisesti myös asiallista palautetta. Epäasiallisesta kirjoittelusta seuraa varoitus ja kolmesta varoituksesta porttikielto foorumille määrittelemättömäksi ajaksi. Ylläpidon ei tarvitse perustella päätöksiään julkisesti.

2. Foorumin ylläpitäjä ei vastaa kirjoitusten laadullisesta sisällöstä tai foorumilla olevista virheellisistä linkeistä yms. Kirjoitusten sisällön vastuu on aina kirjoittajalla itsellään.

3. Kiroileminen on foorumilla pääasiassa kielletty. Toki lievemmät voimasanat sallitaan, jos tarve niin vaatii.

4. Yritysten mainonta on mainonta-aluen ulkopuolella kielletty. Samoin yritysten myynti-ilmoitukset.

5. Kaikenlainen laittoman materiaalin levittäminen yms. on ehdottomasti kielletty.

6. Jos lisäät keskustelujen yhteyteen kuvia niin huolehdi siitä, että kuvien pidemmän sivun maksimileveys saa olla korkeintaan 640 pikseliä. Kaikkien kuvien tulee sijaita fyysisesti Skootterini.com sivuston ulkopuolella. Lue tarkemmat ohjeet:
http://www.skootterini.com/foorumi/index.php?topic=2625.0

7. Omien päiväkirjojen ja blogien pitäminen foorumilla on kielletty.

8. Ennen kuin aloitat uutta aihetta, käytä hakua ja tarkista onko aiheesta jo keskustelua foorumilla. Foorumilla on käsitelty monia aiheita, joiden uudelleen aloittaminen vain hankaloittaa tiedon etsimistä.

9. Älä aloita samaa aihetta tai esitä samaa kysymystä useammassa kuin yhdessä paikassa. Mikäli et ole täysin varma mihin alueeseen kysymyksesi kuuluu, valitse omasta mielestäsi paras mahdollinen. Jos kysymys on väärässä paikassa, siirtää ylläpito sen kyllä oikeaan (jahka ehtii).

10. Vältä yksinpuhelua. Mikäli haluat kommentoida samaa viestiketjua johon jo aikaisemmin kirjoitit ja kukaan ei ole vastannut edellisen viestisi jälkeen, lisää uusi viesti vanhan yhteyteen (edit:)

11. Mikäli aloitat uutta keskustelua, niin kirjoita keskustelun otsikko vastaamaan aihetta riittävän selkeästi.

12. Ylläpidolla on oikeus poistaa tarpeettomaksi katsomiaan viestejä.

13. Foorumin pitäminen ei ole ylläpitäjän leipätyö, asiat tapahtuvat siten joskus hitaasti.

14. Ylläpito pidättää oikeuden muokata tai muuttaa foorumin sääntöjä, mikäli tällä edesautetaan foorumin lainmukaista ja sujuvaa toimintaa.
Jos sen voi purkaa, sen voi myös koota.