Skootterini.com

Moposkootterit => Yleinen keskustelu moposkootterit => Aiheen aloitti: Partanen - 10.07.07 - klo:19:47

Otsikko: Tuli tilattua ulkomailta kaasutin...
Kirjoitti: Partanen - 10.07.07 - klo:19:47
Koskahan sitä oppisi uskomaan, että ei kannata mennä merta edemmäs kalaan. Oli kaasutin olevinaan niin kovin halpa ebay:n kautta jenkkilästä, ja oli kuulema säädettykin parasta suorituskykyä ajatellen. Niin ja uusi tietenkin. Noh tämmöistä sontaa sieltä tuli:

http://i151.photobucket.com/albums/s140/MR_kuvat/IMG_1603.jpg

http://i151.photobucket.com/albums/s140/MR_kuvat/IMG_1604.jpg

http://i151.photobucket.com/albums/s140/MR_kuvat/IMG_1605.jpg

http://i151.photobucket.com/albums/s140/MR_kuvat/IMG_1607.jpg

No uuttahan tuo ei ole nähnytkään. Haisee bensalle. Kurkkua on porailtu. Ryyppyä säädelty ilmeisesti pihdeillä. Ruuvien kannat huonossa kunnossa, jopa ruosteessa.

Noh, katellaan mitä myyjä vastaa, kun samat kuvat laitoin meren taakse menemään.  :P
Otsikko: Vs: Tuli tilattua ulkomailta kaasutin...
Kirjoitti: Kappas Vaan - 10.07.07 - klo:22:25
Paljonko maksoit tuosta kaasarien helmestä? Sinne vaan Ebayn sivulle laittamaan samat kommentit myyjän luotettavuudesta ja toimitetun tavaran laadusta.
Otsikko: Vs: Tuli tilattua ulkomailta kaasutin...
Kirjoitti: Partanen - 10.07.07 - klo:22:45
Paypal:in resolution center:in voimaa tässä juuri kokeillaan. Myyjä valitteli, että ovat saaneet itse kaasuttimet tuollaisena.

Paketin kyljessä luki: http://china-runtong.com/about.asp

Myyjänä: http://scootusa.com/

40 taalaa oli kaasuttimen hinta ja toimituskulut 25 taalaa. Alvit siihen tuli sitten lisäksi 10.71eur, eli yhteensä n. 59.50â,¬. Suomessa uusi kaasutin maksaa 85â,¬ +X â,¬ toimituskuluja. Saksassa 65â,¬, mutta toimituskulut 30â,¬.

Tällä hetkellä tuo Suomen kaippiaankaan hinta ei harmittaisi, mutta periaatteesta tympii, kun täällä Suomessa ei voi kävellä kauppaan ostamaan Baotianiin osia. On se kumma, että kaikki osat Suomesta pitää hankkia nettikaupasta.
Otsikko: Vs: Tuli tilattua ulkomailta kaasutin...
Kirjoitti: Kappas Vaan - 10.07.07 - klo:23:19
Eikös jm racing myy varaosia suoraan? Voin muistaa väärin, siellä taitaa olla keskusvarasto.

http://www.jm-racing.fi/contact.php
Otsikko: Vs: Tuli tilattua ulkomailta kaasutin...
Kirjoitti: Partanen - 11.07.07 - klo:00:03
Niinhän ne (hän) myy. Nouto pitää vaan sopia puhelimella etukäteen, ja puhelun hinta on sen 99 senttiä minuutti. Viimeksi taisin soitella 3-4 kertaa, että saatiin aikataulut sopimaan.
Otsikko: Vs: Tuli tilattua ulkomailta kaasutin...
Kirjoitti: Partanen - 11.07.07 - klo:17:34
Noniin. Melkein uskomaton voima tuolla Paypal:in "uudelleensovittelulla". Ensin hän lupasi lähettää ilmaiseksi korjaussarjan ja uuden tyhjäkäyntiruuvin ko. kaasuttimeen. Kuulosti alkuun hyvältä. Seuraavana päivänä tajusin, että myyjä juuri tunnusti, että kaasutin on käytetty. Kun vielä selitin, että halusin tuoreeseen mopoon uuden kaasuttimen varaosiksi, en vanhaa kunnostettua, ja että moinen öljysonta kaasuttimessa ei ole tullut varastosta, niin myyjä palautti 35 taalaa minulle takaisin. Saattoihan olla, että ukolla oli mennyt kaasuttimet sekaisin, sillä muissa myynti-ilmoituksissa ei lue otsikossa "uusi", ja oli epähuomiossa laittanut minulle käytetyn. Mene ja tiedä, mutta nyt on ainakin Paypal:in tilillä taaloja odottelemassa uusia hankintoja.  8)
Otsikko: Vs: Tuli tilattua ulkomailta kaasutin...
Kirjoitti: Samppa - 11.07.07 - klo:18:08
Kuulostaa hyvältä kaupankäynniltä.  :)
Otsikko: Vs: Tuli tilattua ulkomailta kaasutin...
Kirjoitti: Partanen - 17.07.07 - klo:15:01
No eipä se tietenkään sitten edes toimi se kaasutin. Ilmeisesti neula jumittaa putkeensa niin pahasti, että koko luisti on jumissa. Mopon ollessa käynnissä voi luistin vapauttaa, jos ilmanputsarilta tuleva letku on irti, mutta kun kaasun taas päästää pois, niin taas on luisti jumissa. Upeaa, mahtavaa!  ;D

Se mikä tässä lohduttaa on se, että... EI MIKÄÄN. Tosta kaasuttimesta on hyötyä, jos tarvitsee kaasuttimen pohjan, tai kannen. Siinä kayttökelpoiset osat.  :D Joku päivä saattaa innostua ja tutkia asiaa enemmän. Nyt saa olla.
Otsikko: Vs: Tuli tilattua ulkomailta kaasutin...
Kirjoitti: Samppa - 17.07.07 - klo:16:48
Näin sattuu aina joskus ja sikäli ikävä juttu. Älä kuitenkaan ole niin typerä kuin kaasuttimen edellinen omista, eli älä pistä vahinkoa kiertämään.

Nimimerkki: itsekkin tullut ostettua joskus rikkinäistä tavaraa myyjän puheiden mukaan uutena ja ehjänä.