Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu > Aprilia / Derbi / Gilera / Piaggio / Vespa

Aprilia SR50 vm 2017 tavaratelinettä

(1/2) > >>

Peximan:
Entinen Kymco kuski ilmottautuu...Siinä oli hyvänä puolena valmis tavarateline (tai ainakin paikka mihin tuollainen perälaukku kiinnitetään).

Nyt hankin SR550 skootterin ja harmikseni tajusin, ettei siihen saa kiinni tuollaista levyä mihin peräboksin kiinnittää. Onkohan kukaan löytänyt jotain telinettä mikä sopisi tuon apriliaan helposti? Googlettelin aikani, mutten oikeen löytänyt mitään mikä ainakin (varmasti) sopisi.

Sepi6:
https://www.easyparts.nl/Top-Cases-c21304466 noissa näyttää osassa tulevan tuommonen "aluslevy" mukana osassa vaan pitkät pultit...  tulee niihin takakäsikahvohin kiinni.
Valikoi tuolta ekaksi oikean mallinen kulkupeli...

Peximan:
Juu, kyllä kai kaikissa bokseissa tuo levy taitaa löytyä, mutta tuossa apriliassa siis ongelma se, että ne apukuskin kädensijat on siinä penkin sivussa, ei takana niinkuin useimmissa. Eli tuota levyä ei saa kiinni mihinkään, ellei ole tavaratelinettä.

Palosella:
Uuden vai vanhan mallinen SR? Niihin saa ainakin alkuperäisosana tavaratelineen, johon saa takaboksin kiinni.

Peximan:
Muutin otsikon samalla, vuosimalli 2017 siis, eli kohtuu uusi. Oletin, että kypärä mahtuisi tuonne penkon alle, mutta eipä se sopinut. Joten tuollainen perä/kypärälaukku olisi hankinnassa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta